Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Conceput pentru creativitate

EOS M6 Mark II este conceput pentru a fi partenerul dvs. creativ permanent – suficient de portabil pentru a-l lua practic oriunde şi suficient de versatil pentru a fotografia aproape orice. Carcasa din aliaj de magneziu a aparatului foto este rezistentă şi uşoară, în timp ce designul său compact se potriveşte perfect cu gama de obiective uşoare EF-M.

Cum vrei să vezi lumea?

Ecranul tactil rabatabil la 180 de grade al aparatului foto EOS M6 Mark II vă permite să fotografiaţi mai confortabil din unghiuri creative, iar vizorul electronic detaşabil opţional oferă o perspectivă mai intimă, care vă face să vă simţiţi mai conectat cu subiectul dvs. De asemenea, este foarte comod de utilizat în lumina puternică a soarelui şi poate fi personalizat.

Vizorul electronic opţional HF-DC2 dispune de o rezoluţie de 2.360.000 de puncte şi o acoperire de 100 %. Vedeţi culorile, luminozitatea şi claritatea pe care le capturaţi şi bucuraţi-vă de senzaţia de implicare sporită şi de viteza mai mare de reacţie a unui vizor poziţionat la distanţă de corpului aparatului, pentru confortul şi uşurinţa utilizării.

O gamă uriaşă de obiective

Ca membru al gamei EOS M de aparate foto mirrorless, EOS M6 Mark II este compatibil nu numai cu obiectivele EF-M, ci şi cu obiectivele EF şi EF-S atunci când utilizaţi adaptorul EF-EOS M, oferind fotografilor un număr foarte mare de elemente optice din care să aleagă.

eos m lens family

Conectat la viaţa dvs. digitală

EOS M6 Mark II dispune de funcţie Bluetooth permanent activă şi Wi-Fi integrat, care îl ajută să funcţioneze fără probleme cu dispozitivul dvs. inteligent.

  • Transferaţi imaginile pe dispozitivul dvs. rapid şi uşor sau setaţi transferul automat în timp ce fotografiaţi. După ce le-aţi transferat prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect, le veţi putea distribui prietenilor şi urmăritorilor online.

  • Vă puteţi utiliza şi dispozitivul inteligent (prin aplicaţia Camera Connect) sau PC-ul/Mac-ul (prin EOS Utility) pentru a controla de la distanţă aparatul foto EOS M6 Mark II – pentru a vedea pe ecranul dispozitivului exact ceea ce „vede” aparatul foto, pentru a regla setările aparatului şi pentru a fotografia de la o distanţă de până la 10 m. Excelent pentru explorarea de puncte de vedere noi şi creative.

  • Coordonatele GPS pot fi transmise de la smartphone la EOS M6 Mark II în timp ce fotografiaţi, astfel încât imaginile să fie etichetate geografic cu locaţia dvs.

Observaţi fiecare detaliu

Din momentul în care luaţi în mână aparatul foto EOS M6 Mark II, veţi aprecia designul acestuia conceput cu mare atenţie la detalii. Precum opţiunea integrată de încărcare USB, care vă permite să fotografiaţi mai mult timp, sau senzorul cu autocurăţare care previne producerea de pete de praf şi murdărie care să vă strice fotografiile.

Comenzile pot fi personalizate şi programate pentru a vă pune la dispoziţie exact funcţiile dorite.

usbc connectivity

V-ar putea plăcea şi