Aparate foto mirrorless EOS M

Fiţi întotdeauna pregătiţi cu un aparat foto cu obiectiv compact, uşor şi mic care oferă calitate DSLR

Calitate înaltă,
dimensiuni reduse

Poveşti minunate se desfăşoară în jurul nostru în fiecare moment.
Aveţi nevoie de un aparat foto care permite acţiunii şi poveştilor bune să se deruleze natural.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Creaţi conţinut de înaltă calitate pentru publicul dvs. şi adăugaţi-vă propriul fler creativ – indiferent dacă este vorba de fotografii, filme sau transmisii în timp real.

Canon Camera

Ce este un aparat foto mirrorless?

Spre deosebire de DSLR, care utilizează o oglindă pentru a reflecta lumina în vizor, aparatele foto mirrorless – cunoscute uneori sub denumirea de aparate foto cu sistem compact – nu conţin o oglindă sau un vizor optic, ceea ce le face în general mai mici decât aparatele foto DSLR.

Atunci când spaţiul este un lux absolut, gama Canon EOS M mirrorless oferă flexibilitate şi confort pe lângă imaginile de înaltă calitate, atât pentru filme cât şi pentru fotografii. Utilizează un vizor electronic care permite reducerea dimensiunilor şi greutăţii, dar oferă avantaje foarte creative.

De la modelele APS-C cu obiective mai mici şi până la modelele full-frame puternice, în care creativitatea este la ea acasă datorită focalizării scurte în spate, asigurate de senzorul full-frame, întreaga gamă EOS este proiectată să scoată în evidenţă fotografia dvs.

Calitate incredibilă

Aparatele foto mirrorless însumează tot ce este mai bun la aparatele foto Canon compacte şi DSLR, pentru a oferi fotografii şi filme de o calitate superbă, care dispun de detalii, culori şi atmosferă - chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Obiective EF-M

Obiective mobile şi uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M. Aceste obiective variază de la obiective ultra-grandangulare şi teleobiective până la obiective plate minuscule, care vă permit să vă exploraţi creativitatea.

Canon Camera

Pot utiliza şi alte obiective?

Cu aparatele foto mirrorless puteţi schimba cu uşurinţă obiectivele şi puteţi surprinde o imagine diferită. La fel ca în cazul gamei exclusive de obiective EF-M versatile şi compacte, puteţi utiliza adaptorul de montură Canon EF-EOS M pentru a accesa o gamă uriaşă de peste 80 de obiective EF-S şi EF pentru aparatele foto DSLR, inclusiv obiective specializate, precum macro şi „ochi de peşte”.

Ce sistem EOS este potrivit pentru mine?

Găsiţi aparatul foto perfect care se potriveşte stilului dvs. de fotografiere şi de filmare. De la specialişti în captura la lumină scăzută la supereroi de acţiune, Canon are soluţia perfectă.

Canon Camera

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.