ARTICOL

Canon EOS 90D: versatilitate

EOS 90D Versatility Article

Design DSLR intuitiv

EOS 90D este rezultatul a ani întregi de perfecţionare a designului aparatului foto – un proces de îmbunătăţire continuă care a rezultat într-un aparat foto care oferă senzaţia de uşurinţă în utilizare din momentul în care îl luaţi în mână. Veţi observa detaliile mici, precum selectoarele de control multiplu duble care vă permit să ajustaţi focalizarea în timp ce fotografiaţi, dar şi modurile de fotografiere şi comenzile personalizabile.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Obţineţi o imagine clară

Desigur, fiind un aparat foto DSLR, EOS 90D dispune de un vizor optic inteligent care vă permite să urmăriţi cu precizie obiectele în mişcare, precum păsările în zbor, şi vă sincronizează la perfecţie fotografiile. Informaţiile sunt suprascrise pe această vizualizare în timp real, ţinându-vă la curent cu fiecare aspect al performanţei aparatului foto.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Durată de viaţă a bateriei pentru întreaga zi

Bateria mare asigură 1300 de fotografii la o singură încărcare*, astfel încât să puteţi fotografia mai mult timp când sunteţi plecat într-o locaţie. Mânerul de prindere cu compartiment pentru baterie permite utilizarea unei baterii suplimentare, dublând durata de fotografiere între încărcări şi îmbunătăţind manevrarea când fotografiaţi pe verticală.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Având designul clasic al aparatelor DSLR, cu un mâner sculptat, EOS 90D oferă o senzaţie de echilibru şi confort la fotografierea cu obiective lungi sau scurte, făcând acest aparat foto şi mai atractiv pentru fotografii de natură sălbatică şi sport.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 caractere. toate limbile

Conectivitate wireless încorporată

EOS 90D dispune de Bluetooth şi Wi-Fi, permiţând nu numai distribuirea rapidă şi uşoară a imaginilor de pe un dispozitiv inteligent care rulează aplicaţia Canon Camera Connect*, ci şi controlul de la distanţă al aparatului foto. Vizualizaţi pe ecranul dispozitivului exact ceea ce vede aparatul foto, reglaţi setările, schimbaţi modurile şi fotografiaţi fără a avea aparatul foto lângă dvs. Un mod excelent de a fotografia animalele sălbatice de aproape fără a le speria. De asemenea, imaginile pot fi sincronizate cu dispozitivul inteligent sau PC-ul/computerul Mac când sunteţi acasă.

EOS 90D poate fi conectat şi la distanţă cu PC-ul sau computerul Mac utilizând software-ul EOS Utility – un mod excelent de a fotografia în studio.


< Înapoi la prezentarea generală EOS 90D

V-ar putea plăcea şi...