ARTICOL

Canon EOS 90D: filmare

EOS 90D Shooting Video

Filme creative superbe

Înregistraţi filme uimitoare la rezoluţii de până la 4K la 25 sau 30 p, utilizând întreaga lăţime a senzorului aparatului foto, pentru un aspect cu adevărat dinamic.

O gamă de rate de cadre

La fotografierea în modul Full HD este disponibilă o gamă de rate de cadre, de la 30 sau 25 cps la 50 sau 60 cps – ideală pentru subiecţii în mişcare. Este disponibilă şi opţiunea de 100 sau 120 cps, care este excelentă pentru efectele de mişcare cu încetinitorul.*

Funcţia integrată de redare accelerată 4K, cu 3 presetări diferite, vă permite să redaţi mişcarea pe o scară de timp cu totul diferită. Captura de fotografii din filmele 4K permite crearea de imagini JPEG de 8 megapixeli din cadrele individuale ale înregistrării video.

*Filmele cu rată mare de cadre includ o mică decupare a suprafeţei imaginii, de 84,1 % pe orizontală şi 84,2 % pe verticală

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Conceput pentru filmare

Când utilizaţi EOS 90D pentru proiecte video, veţi observa caracteristici concepute pentru a vă uşura munca, astfel încât să puteţi fi mai creativ. De exemplu, ecranul tactil cu unghi variabil al aparatului foto vă ajută să fotografiaţi practic din orice unghi, iar mufele pentru microfon şi căşti vă permit să înregistraţi şi să monitorizaţi cu acurateţe sunetul.

Renumitul nostru sistem de focalizare automată Movie Servo Dual Pixel CMOS AF poate urmări obiectele în mişcare prin cadru, inclusiv feţele, mulţumită funcţiei sale de focalizare automată cu detectarea feţei şi a ochilor, care poate fi activă chiar şi când filmaţi. Focalizarea poate fi comutată simplu de la un subiect la altul, prin atingerea ecranului tactil al aparatului foto – puteţi chiar regla focalizarea pe ecranul unui dispozitiv inteligent pe care rulează aplicaţia Canon Camera Connect. Viteza de focalizare poate fi setată în sistemul de meniuri al aparatului, permiţându-vă să creaţi efecte de adaptare rapidă sau lentă a distanţei de focalizare.

Şi focalizarea manuală este uşoară, cu evidenţierea focalizării care vă arată ce este clar şi ce nu utilizând contururi colorate.


< Înapoi la prezentarea generală EOS 90D

V-ar putea plăcea şi...