ARTICOL

Canon EOS 90D: viteză şi focalizare automată

EOS 90D Owl Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

De la ascunzători pentru urmărirea păsărilor la marginea terenului

Ţineţi pasul cu acţiunea, obţinând imagini incredibile ale momentelor efemere. Mulţumită fotografierii continue rapide, urmăririi extrem de precise a focalizării şi manevrării superioare, acest aparat foto este ideal pentru toţi cei care fotografiază natură sălbatică, evenimente sportive sau acţiune rapidă.

Suficient de rapid pentru a surprinde momentul

O alegere excelentă pentru fotografii de evenimente sportive şi natură sălbatică: surprindeţi imagini de 32,5 megapixeli incredibil de detaliate la o rată de 10 cps cu focalizare continuă când utilizaţi vizorul aparatului foto sau de 11 cps în modul Vizualizare în timp real. Formatul APS-C creşte raza de acţiune a teleobiectivelor, astfel încât să vă puteţi apropia cu uşurinţă în compoziţia dvs. de acţiunea aflată la distanţă şi să creaţi materiale imprimate mari, cu impact.

Fiind compatibil cu carduri de memorie UHS-II SD, aparatul foto poate să scrie rapid imaginile, furnizând spaţiu de fotografiere într-o singură rafală pentru 58 de imagini JPEG la dimensiune maximă, 25 de fişiere RAW sau 39 de fişiere CRAW.

Funcţia de detectare a pâlpâirii a aparatului EOS 90D controlează rata continuă de cadre pentru a compensa pâlpâirea luminii întâlnită deseori în incintele destinate evenimentelor sportive.

EOS 90D Swallow Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

Păstraţi claritatea şi focalizarea

Chiar şi subiecţii în mişcare sunt urmăriţi şi menţinut focalizaţi clar mulţumită sistemelor complexe de focalizare automată ale aparatului EOS 90D. Indiferent că fotografiaţi cu vizorul optic incredibil al aparatului foto sau cu ecranul tactil şi flexibil, cu unghi variabil, focalizarea este rapidă, clară şi precisă.

Focalizare rapidă şi precisă

În vizorul optic al lui aparatului EOS 90D sunt distribuite 45 de puncte de focalizare automată, toate de tip încrucişat, pentru sensibilitate şi precizie crescute, indiferent că fotografiaţi pe orizontală sau verticală. Fotografiaţi în lumină scăzută de până la -3EV şi cu combinaţii de convertoare de obiective care au o deschidere a diafragmei de doar f/8.

Utilizaţi punctele de focalizare automată independent sau în grupuri sau zone – care pot fi deplasate rapid şi uşor în cadru utilizând butonul intuitiv de control multiplu al focalizării automate. Sistemul de focalizare automată iTR utilizează informaţiile privind culorile şi feţele pentru a recunoaşte şi urmări subiecţii în mişcare. Preluaţi controlul asupra sensibilităţii focalizării şi funcţiei de urmărire a focalizării pentru a adapta comportamentul focalizării automate a aparatului foto la tipul de subiecţi pe care îi fotografiaţi.

EOS 90D Fast Accurrate Focusing
© Copyright Fergus Kennedy

Dual Pixel CMOS AF

Când fotografiaţi în modul Vizualizare în timp real sau când filmaţi, sistemul renumit de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF de la Canon va asigura claritate excelentă şi acoperirea unei zone extinse, plus performanţă în condiţii de lumină scăzută de până la -5EV. Cu o acoperire de până la 100 x 88 % pe verticala şi orizontala cadrului şi cu o multitudine de până la 5.481 de poziţii de focalizare automată, vă puteţi regla compoziţiile cu uşurinţă. Funcţia inclusă de detectare a feţei şi a ochilor permite urmărirea persoanelor în mişcare şi păstrarea focalizării clare a acestora.

Bracketing la focalizare

Atunci când este important să aveţi o adâncime maximă a câmpului pe toată imaginea, precum pentru fotografiile macro, bracketingul la focalizare poate asigura claritate perfectă. Cu o singură apăsare a declanşatorului, EOS 90D fotografiază continuu, reglând în acest timp distanţa de focalizare de la poziţia iniţială până la fundal. Este creată apoi o imagine combinată cu ajutorul software-ului Digital Photo Professional de la Canon, pentru a crea o imagine focalizată complet.


< Înapoi la prezentarea generală EOS 90D

V-ar putea plăcea şi...