ARTICOL

Canon EOS 90D: calitatea imaginii

EOS 90D Black Throated Diver

Calitate a imaginii care vă va tăia răsuflarea

Senzorul CMOS APS-C de 32,5 megapixeli funcţionează la unison cu procesorul nostru de imagine personalizat DIGIC 8 pentru a oferi calitate fantastică a imaginii – cu claritate, tonalitate şi culori din plin, în timp ce zgomotul şi condiţiile de lumină scăzută sunt ţinute la cel mai mic nivel posibil. Sensibilitatea este extinsă până la ISO 25.600 pentru fotografiere cu aparatul în mână în condiţii de întuneric, în timp ce intervalul dinamic larg permite menţinerea detaliilor în zonele luminoase şi umbrele întunecate.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Combinaţia perfectă între performanţă şi portabilitate

Surprindeţi detalii splendide cu senzorul CMOS de 32,5 megapixeli, conceput şi fabricat exclusiv de Canon. Formatul său APS-C este suficient de mare pentru a beneficia de control din plin asupra adâncimii câmpului, dar şi suficient de mic pentru ca EOS 90D şi obiectivele sale să fie uşor de transportat şi perfect echilibrate.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
Decupare de 100 %

Calitate optimizată a imaginii

Procesarea imaginilor pe aparatul foto vă permite să profitaţi la maximum de calitatea imaginii. Tehnologia noastră de optimizare digitală a obiectivului (Digital Lens Optimiser – DLO) poate fi aplicată în timp ce fotografiaţi, astfel încât fiecare cadru să fie reglat în baza caracteristicilor obiectivului. Rezultatul? Imagini clare şi pline de detalii – direct pe aparatul foto.

Fişierele RAW pot fi procesate în imagini JPEG direct pe aparatul foto mulţumită procesării fişierelor RAW pe aparat; de asemenea, puteţi ajusta în detaliu imaginile cu modul Asistenţă creativă. Procesorul DIGIC 8 permite reglarea imaginilor şi crearea mai multor versiuni ale aceleiaşi fotografii, fiecare cu un aspect şi o senzaţie diferite.


< Înapoi la prezentarea generală EOS 90D

V-ar putea plăcea şi...