SERVICII

Administrarea online a comunicării cu clienţii

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Îmbunătăţiţi experienţa clienţilor cu posibilităţi de tip cloud

Gestionarea online a comunicării cu clienţii (CCM) înseamnă mai mult decât o simplă îmbunătăţire a producţiei de documente; aceasta este un pas înainte spre realizarea unei abordări axate pe client, complet conformă şi de economisire a costurilor, pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor.

Integrarea gestionării proceselor şi a canalelor poate să deschidă calea către un nou tip de dialog pentru comunicaţiile de afaceri. Treceţi la un serviciu complet administrat, găzduit în cloud şi utilizaţi aplicaţia CCM unică pentru clienţi de la Canon.

Oferta noastră

Serviciul de procesare

Procesarea este optimizată prin compunerea de comunicări pregătite pentru tipul dorit de livrare, din fişierele cu date primite de la clienţi.

Serviciu de livrare

Fişierele pregătite sunt disponibile pentru a fi predate din nou către client, pentru procesare ulterioară şi/sau pentru livrare la clientul utilizator final al acestuia.

Serviciu de imprimare şi de corespondenţă

Petreceţi mai mult timp concentrându-vă asupra activităţilor dvs. principale, prin externalizarea producţiei şi prin livrarea materialelor imprimate şi a corespondenţei către echipele de experţi de la Canon.

Serviciu de e-mail

Comunicările complet formatate ajung la utilizatorul final prin e-mail, cu urmărire pentru a colaţiona rapoarte pentru e-mailurile accesate.

Serviciul de imprimare a mesajelor accesate

Asiguraţi-vă în mod automat că fiecare comunicare ajunge la destinaţie, cu livrarea fişierelor pregătite pentru imprimare, dacă e-mailurile au fost accesate sau nereuşite după mai multe încercări.

Metode de livrare

Complet administrat

Canon administrează datele pe care le primiţi, care sunt procesate, formatate într-un tip de comunicare şi găzduite în siguranţă în cloud.

Resurse calificate

Personalul nostru este foarte competent în transformarea datelor în comunicări personalizate, vizate şi conforme.

Găzduire în cloud

Accesul securizat de la distanţă oferă o soluţie CCM fără licenţe costisitoare şi fără specialişti interni.

Woman sat on the floor beside a mustard-coloured sofa with open laptop resting on her legs smiles as she looks at her pink smartphone.

Descărcaţi conţinutul

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Livrare prin mai multe canale

Extindeţi capacităţile de livrare şi economisiţi costuri cu resursele cu o platformă de gestionare a comunicării cu clienţii, care este administrată printr-un singur punct de contact – local şi în cloud.

Utilizaţi tehnologia pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor, cu o platformă de gestionare în cloud.


Sistemele noi, cum ar fi platforma de comunicare de la Canon, sunt indispensabile pentru păstrarea clienţilor existenţi şi a celor noi.

- Markus Stricker, Director executiv, MSP

Servicii şi soluţii conexe

Close-up of a man resting his left hand on a laptop keyboard while holding a mobile phone in his right hand, with out of focus background.

Gestionarea comunicării cu clienţii

Exploraţi noi modalităţi de abordare a clienţilor folosind soluţiile noastre de comunicare digitală.

Descoperiţi un nou mod de lucru, cu serviciile Canon pentru întreprinderi.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ