boostyourbusiness
alt text goes here

URMATORUL NIVEL PENTRU AFACEREA TA

Pentru cei îndrăzneți, viitorul poate fi la fel de colorat precum ideile lor

Cu peste 50 de ani de experienţă, ne dorim să ajutăm orice afacere să îşi atingă potenţialul maxim într-un mediu digital şi tot mai solicitant. Oferim de la soluţii de bază rapide şi eficiente de care are nevoie orice antreprenor, la soluţii de top care să maximizeze productivitatea. Expertiza şi tehnologiile noastre premiate ne ajută să găsim o abordare pentru orice provocare, de la echipamente pentru acasă sau pentru birouri mai mici, până la echipamente de format mare şi prese digitale.

Gama noastră foarte variată de soluţii hardware şi software pentru birouri mici le oferă clienţilor cele mai bune soluţii, create special pentru a le acoperi nevoile.

Provocări

Într-un mediu extrem de competitiv, provocarea celor de la City Flowers a fost să îşi prezinte afacerea într-un mod prin care să se diferenţieze clar de alte florării din Bucureşti, România.

Păstrarea clienţilor existenţi şi atragerea de noi clienţi a necesitat o abordare personalizată, aşa că a fost nevoie de identificarea unei soluţii care să îi ajute să răspundă cererilor specifice din partea fiecărui client.

Creşterea cererii a impus o atenţie mai mare la detaliile referitoare atât la aranjamentele florale şi la produsele din magazin, cât şi la costurile cu documentaţia internă şi la alte activităţii administrative.

Soluția Canon

Pentru a acoperi toate nevoile şi pentru a evita externalizarea serviciilor de imprimare, cei de la City Flowers au ales două imprimante capabile să facă faţă cererii în creştere - Canon PIXMA G6040 şi Canon i-Sensys MF 746Cx.

Productivitatea şi funcţiile de conectivitate inteligentă a noilor echipamente le-a permis să aibă un cost mai scăzut şi să economisească timp pentru ceea ce ştiu ei să facă cel mai bine - să creeze buchete şi aranjamente florale unice, pentru iubitorii de artă şi frumos.

Afacerea lor se bazează pe abordarea personală a clienţilor, iar cei de la City Flowers au fost pregătiţi şi au devenit şi mai creativi odată cu personalizarea produselor. Indiferent de solicitarea primită, acum cei de la City Flowers pot oferi de la hârtie de ambalat personalizată, la diferite elemente creative personalizate pentru cadouri şi buchete.

Nelipot-KV

Lăsaţi-vă inspiraţi de povestea celor pe care i-am sprijinit în efortul lor de a se diferenţia de mulţime.

Citește mai mult

Ukrainian

Cu ajutorul echipamentului Canon PIXMA G6040, studioul de design interior al Viktoriei Faynblat a reuşit să iasă în evidenţă şi să prezinte imagini la fel de impresionante ca ideile lor.

Citește mai mult

Romanian

Brandul sloven de produse cosmetice organice care a reuşit să facă faţă cererii în creştere şi să prezinte un produc unic pe piaţă cu ajutorul echipamentului i-SENSYS MF746Cx.

Citește mai mult

Greek

Folosind echipamentul Canon PIXMA G6040, Big Olive a reuşit să le ofere clienţilor materiale personalizate şi să se facă remarcaţi în domeniul turistic extrem de competitiv din Grecia.

Citește mai mult

Găsiţi imprimanta perfectă pentru nevoile dumneavoastră

Canon vă oferă o gamă variată de imprimante cu cerneală şi laser pentru afacerea dumneavoastră. Selectorul nostru de echipamente vă poate recomanda cele mai bune produse în funcţie de nevoile dumneavoastră şi vă ajută să comparaţi împreună specificaţiile diverselor imprimante.

Află mai multe

Printers-960x960