STUDIU DE CAZ

O amprentă curată asupra mediului

Za naravni odtis

Descarcă studiul de caz
Predstavitev

Tina şi Simon sunt doi oameni care s-au cunoscut din întâmplare şi s-au hotărât să îşi producă propriul deodorant natural. În timp ce căutau metode de a crea un produs handmade perfect, ei au testat peste 200 de variante ale acestuia. După ce Tina şi Simon au descoperit reţeta de care au fost cei mai mulţumiţi, au fost nevoiţi să se ocupe de promovarea deodorantului Nelipot pe piaţa slovenă..

Acum, compania deţine în portofoliul său peste 20 de produse diferite şi are şapte angajaţi şi deşi produsele lor sunt încă realizate manual, sunt deschişi în ceea ce priveşte utilizarea echipamentelor de birou. De exemplu, imprimanta Canon i-SENSYS care le uşurează şi le eficientizează munca încă de la înfiinţarea companiei.Când am început să „preparăm“ cosmeticele în bucătăria noastră, acum cinci ani, nu doar că am preparat, dar am şi imprimat. Din acest motiv, ne-am cumpărat prima noastră imprimantă Canon i-SENSYS. Dacă ar putea vorbi, această imprimantă v-ar spune poveşti foarte interesante, v-ar spune câtă presiune am pus pe ea şi toate lucrurile pe care le-a avut de imprimat.

Tina Štrubelj
Nelipot
Picture Nelipot-Image2

Provocările unui business în proces de dezvoltare

După ce productivitatea şi numărul de angajaţi au crescut, Tina şi Simon au început să vândă mai multe produse, aşa că au fost nevoiţi să pună mai mult efort în activităţile de marketing. Ei îşi doreau o imprimantă cu costuri eficiente care să fie uşor de întreţinut şi care să imprime mai rapid materiale de calitate.

Cu timpul, marketingul a început să ocupe o parte tot mai mare din activitatea lor zilnică, Tina şi Simon fiind nevoiţi să se ocupe şi de menţinerea vânzărilor şi de promovarea pe piaţă. Aveau nevoie de foarte multe materiale care să apară în media, la evenimente şi în reviste, aşa că au căutat o imprimantă rapidă şi care poate oferi o calitate deosebită.

Soočanje z izzivi rastočega podjetja

Soluția Canon

Confruntându-se cu aceste provocări, Tina şi Simon s-au gândit imediat la noul model din gama Canon i-SENSYS — MF746Cx.

În fară de imprimarea unei cantităţi considerabile de materiale de marketing, acum Tina şi Simon folosesc scanerul şi în activitatea lor de zi cu zi, deoarece pot scana facturile şi contractele şi le pot trimite clienţilor şi partenerilor de business sau pot scana mai multe documente consecutiv, cu ajutorul alimentatorului automat pentru documente.

„Imprimanta este foarte rapidă, oferă materiale imprimate de înaltă calitate şi este dotată cu o funcţie foarte importantă pentru noi - scanarea din alimentator. Noi scanăm volume mari, deoarece business-ul nostru început să migreze spre zona de online.“

Echipamentele Canon din seria i-SENSYS MF740 depăşesc aşteptările celor mai exigente companii, asigurând productivitate maximă. Acestea pot imprima până la 27 de pagini A4 pe minut şi 47 de scanări pe minut, datorită scanării simultante faţă-verso cu o singură trecere (modelele MF746Cx şi MF744Cdw). De asemenea, toate modelele pot imprima implicit faţă-verso pentru a reduce cantitatea de hârtie folosită.

„Una dintre dovezile calităţii acestei imprimante este logo-ul nostru. Design-ul logo-ului nostru este puţin mai complex, iar dacă imprimanta nu ar fi suficient de performantă s-ar observa imediat.“

Rešitev podjetja Canon

Păşind cu siguranţă spre viitor

Recent, Nelipot a lansat un produs nou - primul deodorant cu ambalaj ecologic biodegradabil. Deoarece acest tip de produs este complet nou pe piaţă, Tina şi Simon aveau nevoie de un scaner/imprimantă unde să îşi păstreze datele în siguranţă. Iar pentru acest lucru, ei au ştiut că pot avea încredere deplină în produsele Canon. Funcţia Universal Login Manager cu care este dotat modelul MF746Cx le permite proprietarilor să urmărească exact cine foloseşte imprimanta şi când o foloseşte, astfel încât să puteţi economisi bani prin reducerea materialelor care nu sunt necesare. De asemenea, proprietarul poate controla accesul şi poate proteja documentele sensibile cu imprimare securizată cu PIN.Lansarea produsului nostru a presupus foarte multă partajare, imprimare şi scanare de documente care conţineau informaţii foarte sensibile. Securitatea imprimantei era de importanţă majoră în acel moment.

Simon Oblak
Nelipot