STUDIU DE CAZ

Când visele se transformă în spaţii de locuit

ViktoriaFaynblat-KV

Descarcă studiul de caz

Focul porneşte de la o scânteie. Pasiunea porneşte de la o dorinţă. Creştem atunci când depăşim obstacolele care ne stau în cale. Iar confortul din viaţa dumneavoastră începe cu casa dumneavoastră. Casa dumneavoastră este fortăreaţa dumneavoastră. Şi este de o importanţă capitală să doriţi să vă întoarceţi acasă. Pentru noi, acesta este motivul pentru care există Interior Design.

Specificul activităţii noastre este să transpunem ideile dumneavoastră în lumea reală. Însă nu suntem magicieni, ci suntem profesionişti în domeniul nostru. Şi ne atingem ţelurile datorită faptului că acordăm atenţie sporită fiecărui detaliu. Iar la final, vă oferim spaţiul de locuit care vi se potriveşte cel mai bine. Fără griji. Fără îndoieli. Tot ce trebuie să faceţi este să deschideţi uşa şi să locuiţi. Noi credem că doar un design interior personalizat poate crea o legătură cu dumneavoastră şi vă poate reflecta personalitatea. Munca noastră se concentrează pe client, pe stilul de viaţă, obiceiurile şi filosofia acestuia. Dumneavoastră definiţi direcţia, noi creăm spaţiul.

ViktoriaFaynblat-Image1


Deoarece, în munca noastră, avem de-a face în mod constant cu foarte multe proiecte, iar imprimarea ne ocupă o parte foarte mare din timp: imprimăm de dimineaţa până seara.

Viktoria Faynblat
Proprietar

O provocare pe măsură

Viktoria este fondatoarea şi proprietara companiei Interior. Business-ul este într-o continuă creştere, iar calitatea serviciilor oferite de către companie îl surprinde în mod plăcut chiar şi pe cel mai exigent client.

Având în vedere creşterea constantă a volumului de imprimare zilnică de documente de lucru, planuri şi imagini, Viktoria a început să caute echipamente cu ajutorul cărora să optimizeze costurile de imprimare, menţinând în acelaşi timp calitatea deosebită a imaginilor. Alte criterii de alegere a echipamentului ideal au avut în vedere uşurinţa de utilizare şi imprimarea de la distanţă de pe un telefon inteligent.

„Noi oferim produse de calitate deosebită, aşa că ne aşteptăm la performanţe deosebite din partea echipamentelor de imprimare, precum eficienţă, economie, fiabilitate, viteză de imprimare, calitate şi facilitate la utilizare şi întreţinere.“

ViktoriaFaynblat-Image2

Soluția Canon

Timp de 15 ani, compania a folosit tehnologie de imprimare de la diverse branduri, până când au ales tehnologia Canon. Viktoria căuta o imprimantă care să se potrivească tuturor nevoilor, aşa că a ales modelul PIXMA G6040 pentru utilizare zilnică.

„Îmi place faptul că realimentarea este rapidă şi uşoară şi că, odată realimentat, cartuşul durează suficient de mult. Cernelurile cu pigment negru sunt perfecte pentru imprimarea de caractere mici în schiţe... În plus, imprimăm şi fotografii, iar calitatea acestora ne mulţumeşte atât pe noi, cât şi pe clienţi. Chiar şi atunci când nu sunt la birou, pot folosi echipamentul prin Wi-Fi.“

ViktoriaFaynblat-Image5

Echipamentul PIXMA G6040 îndeplineşte perfect orice sarcină primită din partea personalului companiei de design interior deţinută de Viktoria Faynblat. Calitatea materialelor imprimate impresionează chiar şi cei mai exigenţi clienţi, iar costurile implicate permit optimizarea cheltuielilor, în ciuda cantităţii foarte de mari de materiale imprimate în fiecare lună.

ViktoriaFaynblat-Image6


Atingerea unui obiectiv ne poartă către noi obiective. Astfel, business-ul meu se dezvoltă rapid şi eu am nevoie să ţin evidenţa dezvoltării tehnologiei de imprimare. Deoarece utilizarea unui produs de înaltă calitate simplifică foarte mult sarcinile zilnice.

Viktoria Faynblat
Proprietar