STUDIU DE CAZ

Descoperă autentic

Počutite se kot domačin

Descarcă studiul de caz


Este ca şi cum aţi avea ca ajutor simultan o maşinărie de bază şi un artist! Mă pot baza pe asta! Îmi place!

Yannis Zaras
Director, Big Olive

Big Olive este unul dintre organizatorii de evenimente de top din Atena, compania fiind înfiinţată în 2013 şi oferind experienţe unice în mediul urban.

În prezent, compania este specializată în prezentarea contextului cultural, incluzând excursii cu tematică specifică, servicii de ospitalitate, planificarea şi organizarea de activităţi la scară largă şi evenimente corporate.

Picture BigOlive-Image1

Provocările procesului de personalizare

Big Olive oferă tururi de oraş, personalizate în funcţie de interesele şi timpul clienţilor.

Organizarea nu este un proces simplu. Angajaţii companiei trebuie să pregătească un itinerar, stabilind rute exacte, programând numărul exact de oameni şi pregătind broşuri personalizate imprimate care vor servi atât ca material de informare, cât şi ca suvenir din călătorie.

Picture BigOlive-Image-2

Soluția Canon

Cei de la Big Olive au realizat importanţa detinerii unei imprimante cu jet de cerneală care să fie foarte productivă, dar să necesite puţină întreţinere şi care să poată imprima atât documente, cât şi fotografii, cu calitate pe măsură. Alegând echipamentul Canon PIXMA G6040, compania a găsit cea mai bună soluţie de imprimare de care avea nevoie.

Pentru un flux de lucru ca cel al companiei Big Olive, termenele limită adesea sunt scurte, aşa că au nevoie să se poată baza pe o imprimantă rapidă şi fiabilă. De aceea, ei au ales modelul PIXMA G6040.

„Trebuie să pot imprima conţinut, fie că acesta provine de la un e-mail de pe telefonul meu sau este vorba de un formular de pregătit pe care un coleg l-a urcat pe un cloud drive partajat. Echipamentul PIXMA G poate imprima conţinut de pe orice sursă, deoarece este conecat la laptopul meu, dar pot imprima şi de pe telefonul meu inteligent, prin Wi-Fi.“

Echipamentul are tăvi flexibile pentru imprimarea de plicuri, carduri, documente A4, fotografii fără margini şi oricare alte comenzi primite de către companie.

Angajaţii companiei îşi pregătesc materialele de imprimat folosind conţinut din diverse surse, documente, tabele, fotografii, iar PIXMA G le face faţă tuturor fără probleme, imprimând rapid şi la calitatea solicitată indiferent de tipul de document.

BigOlive-Image-5

Lucrăm împreună

Datorită recipientelor de cerneală foarte durabile, cu ajutorul echipamentului PIXMA G putem imprima şi schiţe de materiale, dar şi materialele în varianta lor finală. Pentru Big Olive, acest echipament deţine cele mai bune două calităţi: produce materiale imprimate cu viteza unei imprimante laser, dar poate imprima şi fotografii şi ilustraţii de înaltă calitate.

„Nu credeam că vom putea imprima tot ce avem nevoie cu ajutorul unei singure imprimante, dar PIXMA G6040 face totul perfect!“

Picture BigOlive-Image-6