fun action picture of two woman pouring powder paint on each other
alt text goes here

Capturare imagini de înaltă performanţă cu până la 120P în Full HD

Procesoarele Dual DIGIC DV6 permit o calitate înaltă a imaginii şi performanţe îmbunătăţite ale camerei, cu viteze ridicate ale cadrelor.

Close up front view of Canon C200 video camera

Senzor CMOS Super 35 mm de 8,85 megapixeli

Fiind compatibil cu 4K DCI, 4096x2160 pixeli, EOS C200 utilizează o densitate de pixeli ridicată pentru a maximiza cantitatea de lumină care cade pe senzor, obţinând sensibilitate înaltă şi zgomot redus.

Imagini 2K şi Full HD mai clare

Datele imaginilor la rezoluţie 4K capturate de senzorul CMOS Super 35 mm sunt utilizate integral pentru a permite procesarea HD cu supraeşantionare pentru imagini 2K (DCI) mai clare şi înregistrare Full HD.

Diagram of 4k image solution

Procesoare de imagine de înaltă performanţă, care asigură o viteză înaltă a cadrelor

Procesoarele inteligente Dual DIGIC DV6 de la Canon asigură 4K/50P şi viteze ridicate ale cadrelor de până la 120P în Full HD, cu interval dinamic larg pentru o calitate îmbunătăţită a imaginii şi oportunităţi de exprimare creativă.

Close up view of 2 women smiling
Man with guitar being filmed

Interval ISO larg de la 100 la 102.400

Surprindeţi fiecare detaliu cu lumina disponibilă, menţinând în acelaşi timp o adâncime redusă a câmpului graţie intervalului ISO mare. Acest nivel înalt de sensibilitate permite înregistrarea în condiţii dificile, cu iluminare puternică şi iluminare slabă.

Exploraţi alte beneficii