Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Configuraţie compactă şi versatilă

Cu funcţie Wi-Fi încorporată, filtre ND şi montură EF, modelul EOS C200 este uşor de configurat pentru vă a oferi aspectul şi controlul necesare pentru diverse şedinţe, fiind totodată extrem de mobil şi robust.

Comandă de la distanţă prin Wi-Fi şi previzualizare

Compatibilitatea integrată cu Wi-Fi şi Ethernet oferă capacităţi extrem de utile de comandă de la distanţă prin browser şi de previzualizare a imaginii de pe un computer sau dispozitiv mobil, un aspect esenţial pentru momentele în care camera este montată pe o dronă sau macara.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Filtru ND optic încorporat cu 10 stopuri

Modelul EOS C200 include filtre optice ND încorporate cu 2, 4, 6, 8, sau 10 stopuri de control, economisind timp de producţie prin operarea rapidă şi uşoară cu buton de comandă.

Utilizare confortabilă cu EVF-V70

Vizorul electronic EVF-V70 opţional poate fi utilizat în condiţii de lumină puternică şi utilizează un ecran Full HD OLED excepţional, cu o reproducere excelentă a culorilor, plus comenzi încorporate în cameră, care sunt ideale pentru un singur utilizator.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Compatibilitate nativă cu gamă imensă de obiective EF de la Canon

Montura EF a modelului EOS C200 acceptă nativ protocoale de comunicare ale obiectivelor Canon, optimizând performanţa camerei/obiectivului cu obiectivele EF de la Canon, inclusiv obiectivele 4K ENG-style Cine Servo şi Cine Prime.

Large range of Canon EF lenses

Opţiunea de montură de obiectiv PL

Este disponibilă schimbarea monturii la una PL într-un service (serviciu cu plată), extinzând şi mai mult gama de obiective cu care se poate filma.

Close up view of Canon PL lens with mount

Exploraţi alte beneficii