Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Focalizare automată precisă şi fiabilă

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon oferă o urmărire impresionantă cu focalizare automată la peste 80 % din cadru, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, cu selecţie şi control de pe ecranul tactil.

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF

Modelul EOS C200 dispune de tehnologia de focalizare automată special dezvoltată de Canon, care utilizează două fotodiode per pixel pentru a produce două imagini independente, permiţând diferenţe între faze pentru o focalizare automată uniformă, rapidă şi precisă.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Selectare uşoară a punctului de focalizare pe ecranul tactil

Monitorul LCD al ecranului tactil de 4” de la Canon oferă operare şi monitorizare rapide, intuitive şi conferă control fotografului care operează singur. Atingeţi subiectul din cadru şi focalizaţi imaginea.

Detectare faţă

Sistemul de focalizare automată Dual Pixel CMOS de pe modelul EOS C200 are două moduri de urmărire a feţei, care pot detecta şi urmări automat o faţă selectată din cadru sau o pot prioritiza faţă de un punct de focalizare pre-selectat.

Face Detection

Focalizare automată cu urmărirea continuă a obiectelor

Sistemul Dual Pixel CMOS AF al modelului EOS C200 poate urmări automat un obiect selectat, asigurând menţinerea focalizării pe parcursul mişcării.

Picture of a group of people on a boat

Ghid pentru Dual Pixel Focus

Imaginile 4K pot fi neiertătoare când este vorba despre focalizarea manuală. Funcţia ghid de focalizare Dual Pixel de la Canon permite utilizatorilor să menţină şi să controleze manual situaţii de focalizare critice cu încredere, prin adăugarea de indicatori de focalizare faţă/spate la punctul de focalizare selectat, asigurând o direcţie a focalizării şi abatere clare.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Reglarea focalizării automate

Canon a adăugat o nouă funcţie în meniu pentru reglarea focalizării automate, care permite utilizatorului să definească viteza şi sensibilitatea focalizării automate, oferind flexibilitate şi control suplimentare.

Exploraţi alte beneficii