Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Mai multe formate de înregistrare cu viteze ridicate ale cadrelor

Înregistraţi fişiere RAW cu viteză ridicată a cadrelor cu un dispozitiv de înregistrare opţional CODEX CDX-36150 sau înregistraţi intern în formatele ProRes sau XF-AVC pentru un flux de lucru mai rapid.

Înregistrarea 4.5K RAW

Înregistrarea 4.5K RAW cu dispozitivul de înregistrare opţional CODEX CDX-36150, cu andocare, permite capturarea imaginilor 4K 10/12 biţi RAW până la 120P, 2K RAW până la 240P sau 4K ProRes până la 60P. Disponibilă cu opţiunile V-lock sau Gold Mount pentru a se potrivi cu sistemele de acumulatoare existente.

4.5K RAW recording

Înregistrare internă ProRes sau XF-AVC

Înregistrează intern 4K/UHD pe carduri CFast 2.0™ în format ProRes sau XF-AVC care sunt integrate în sistemele NLE profesionale fără a avea nevoie de transcodare, economisind timp şi bani cu producţia.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Viteze ridicate ale cadrelor

Modelul C700 dispune de opţiuni de viteză ridicată a cadrelor cu 4K RAW până la 4K/120P şi 4.5K/100P. În plus, Full HD/2K de până la 120P sau 2K (crop)/240P.

Fişierul proxy şi comutarea înregistrării

Un slot pentru cardul SD permite înregistrarea unui fişier proxy de 8 biţi 4:2:0 în XF-AVC pentru editare imediată. Fotografii, metadate, meniuri şi alte informaţii pot fi de asemenea capturate pe cardul SD.

Sloturile pentru cardurile dual CFast permit crearea simultană de copii de siguranţă sau comutarea înregistrării interne.

Proxy file and relay recording

Exploraţi alte beneficii