Accurate and reliable autofocus
alt text goes here

Focalizare automată precisă şi fiabilă

Sistemul Dual Pixel CMOS AF de la Canon permite utilizatorilor să menţină focalizarea clară în mod fiabil şi uşor pe subiecţii care se deplasează în cadru şi include o funcţie de asistenţă la focalizarea manuală.

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF

Tehnologia unică de focalizare automată de la Canon este concepută pentru urmărirea focalizării de înaltă performanţă. Senzorul CMOS este compus din două fotodiode individuale, ale căror valori sunt citite separat pentru focalizarea automată pentru detectarea fazei şi împreună pentru formarea imaginii. Utilizarea tehnologiei Dual Pixel CMOS AF este posibilă la peste 80 % din lăţimea şi înălţimea cadrului şi este extrem de precisă fără a compromite calitatea imaginii.

Dual Pixel CMOS AF technology
Face detection and tracking

Detectarea şi urmărirea feţei

Tehnologia de detectare a feţei cu focalizare automată poate urmări faţa unei persoane în cadru şi poate menţine focalizarea asupra acesteia.

Reglarea focalizării automate

O funcţie din meniu pentru reglarea focalizării automate permite utilizatorului să definească viteza şi sensibilitatea focalizării automate, oferind în acelaşi timp capacitatea de a configura o adaptare mai naturală a focalizării, cu mai multă flexibilitate şi mai mult control.

Autofocus tuning

Ghid pentru focalizare Dual Pixel

Oferă un ghid de grafică, care reprezintă deviaţia focalizării faţă/spate; dreptunghiul devine verde când subiectul este focalizat, permiţând tranziţia uniformă a focalizării.

Dual pixel focus guide

Exploraţi alte beneficii