Wide range of lens options
alt text goes here

Gamă largă de opţiuni pentru obiective

Utilizaţi obiectivele cu montură EF Full Frame de la Canon pentru a beneficia de focalizare automată Dual Pixel CMOS. Opţiunile B4 şi montura PL (necesită un adaptor EF/PL la B4) oferă în plus o gamă largă de opţiuni pentru obiective alături de calitatea excepţională a imaginilor de la Canon.

Montură EF Canon cu Cinema Lock

Fotografiaţi cu obiectivele cu montură EF Full Frame, pentru fiabilitate şi operabilitatea excelentă cu performanţă optică uimitoare într-o gamă cu distanţe focale fără egal.

EF Cinema Lock oferă o montură stabilă, ideală atunci când utilizaţi obiective cu distanţe focale lungi, păstrând toate avantajele sistemului de montare EF.

Canon EF mount with Cinema Lock

Corecţia iluminării periferice

Beneficiaţi din plin de informaţiile obiectivului care sunt transmise către corpul camerei pentru a corecta automat nivelul de lumină în colţuri, compensând caracteristicile obiectivului. Este utilă în special pentru obiectivele superangulare şi oferă un aspect mai natural imaginii.

Peripheral illumination correction

Corecţia aberaţiei cromatice

Aceasta corectează artefactele de culoare (aberaţiile cromatice) în zonele periferice ale ecranului, datorită diferenţei din indicii de refracţie pentru lungimi de undă diferite.

Pentru obiectivele compatibile, consultaţi pagina Întrebări frecvente despre servicii

Descoperiţi mai multe

Chromatic aberration correction

Montură PL

EOS C700 FF este, de asemenea, disponibil cu o montură PL, care acceptă tehnologia Cooke/i cu obiective compatibile. Un serviciu de schimbare a monturii este disponibil pentru a converti EF în PL/PL în EF.

PL mount

Configurarea transmisiei

Utilizaţi modul senzorului Super 16mm cu adaptorul de montare MO-4E/MO-4P B4 pentru obiective de transmisie şi conexiunea cu 12 pini pentru a permite comanda de la distanţă a diafragmei precum şi înregistrarea datelor despre focalizare, zoom şi diafragmă/poziţia deschiderii diafragmei. Sursa de alimentare din mâner este permisă şi prin suport pentru conectorul de obiectiv cu 12 pini.

Broadcast configuration

Exploraţi alte beneficii