multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Configuraţii multiple

Noul design Cinema EOS, care dispune de comenzi intuitive şi placă pentru accesorii încorporată, pentru ataşarea accesoriilor profesionale opţionale, permiţând adaptarea mai multor configuraţii la condiţiile şedinţei foto.

Camera cinematografică primară

Cameră cinematografică cu dimensiuni standard pentru configuraţii de studio şi portabile, cu placă pentru accesorii încorporată pentru montarea uşoară a accesoriilor şi menţinerea echilibrului.

primary-cinema-camera

Montură de obiectiv EF sau PL

O gamă largă de obiective EF de la Canon (atât obiective cinematografice/Cine Servo, cât şi obiective foto), plus posibilitatea de a alege sau capacitatea de a utiliza obiective PL cu asistenţă Cooke/i (serviciul de schimbare a monturii obiectivului este inclus).

Descoperiţi mai multe

ef-pl-lens-mount

Configurarea transmisiei

Adaptoarele opţionale cu montură B4 (MO-4E şi MO-4P) pentru monturile EF şi PL, alături de conectorul de obiectiv cu 12 pini permit obiectivelor Servo de 2/3” de transmisie să fie alimentate şi controlate prin aparatul foto.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Vizor Full HD profesional

EVF-V70 este un vizor Full HD OLED excepţional, oferind asistenţă la vizualizare, caracteristici de culori false şi o vizualizare HDR simulată.

Interfaţă cu utilizatorul cu acces rapid

Un panou de comenzi cu şase butoane, uşor de utilizat, cu o interfaţă cu utilizatorul intuitivă şi familiară permite accesul rapid la funcţiile utilizate frecvent ale camerei.

Quick access user interface

Panoul de control pentru asistenţii cameramani

Unitatea de operare de la distanţă OU-700 opţională reproduce interfaţa cu utilizatorul cu acces rapid, permiţând asistenţilor cameramani să modifice setările de pe partea dreaptă a camerei sau de la cel mult 10 m depărtare, cu ajutorul cablului prelungitor.

Camera assistant control panel

Ieşirile de alimentare ale accesoriilor

Accesoriile esenţiale ale camerei cu alimentare de la terminalele de ieşire pentru alimentare de 12 V şi 24 V se află în partea din faţă a camerei.

Accessory power outputs

Exploraţi alte beneficii