Afişaje profesionale

Canon DP-V2730

Un monitor 4K de referinţă de 27 inchi, puternic şi flexibil, pentru o performanţă excepţională a imaginii HDR; ideal pentru transmisiuni live şi postproducţie.

Specificaţii

 • Afişaj HDR 4K de 27”

  Panou LCD de 3840 x 2160 ce oferă o luminozitate pe întreg ecranul de 1.000 cd/m²

 • Monitorizare HDR avansată

  Monitor de formă de undă, culori false, verificarea intervalului şi multe altele

 • Imagini de calitate excepţională

  Asigură standarde Dolby Vision şi EBU TECH33201

 • Compatibilitate cu Dual/Quad Display şi 8K

  Pentru monitorizare perfectă cu mai multe camere şi fluxuri de lucru de înaltă rezoluţie

 • Control de la distanţă/conectarea mai multor afişaje

  Poate fi conectat la un calculator, o tabletă sau un smartphone pentru control de la distanţă

 • Conexiune fără compromisuri

  1 intrare HDMI şi mufe 12G-SDI (4 intrări şi 5 ieşiri)

Instrumente premiate de monitorizare HDR avansată

DP-V2730 dispune de instrumente Canon premiate pentru monitorizare HDR avansată pentru a ajuta la evaluarea conţinutului HDR cu privire la fiecare aspect al semnalului afişat.

 • Monitor de formă de undă HDR/paradă RGB

  Analizaţi luminozitatea unei imagini de la stânga la dreapta cu o scară de monitor care acceptă semnale IRE, PQ, HLG şi chiar Log de la mai mulţi producători.

 • Culori false HDR

  Reprezintă vizual expunerea şi decuparea imaginii pe baza scărilor de culori detaliate şi personalizabile pentru IRE, PQ sau HLG.

 • Verificarea intervalului

  Comută afişajul la imagini monocrome şi permite utilizatorilor să specifice un nivel maxim de luminozitate pentru a identifica cu uşurinţă zonele care necesită reglare.

 • Verificarea valorii pixelilor/diagramă de cromaticitate

  Examinaţi cu precizie valorile de culoare şi luminozitate ale unui anumit pixel. O diagramă CIE este, de asemenea, afişată pentru a ilustra locaţia spaţiului de culoare al pixelilor sau gama cromatică generală a întregii imagini.

 • Afişaj „în afara gamei”

  Comută afişajul la imagini monocrome şi evidenţiază culori din afara gamei cromatice selectate. Utilizatorii pot selecta fie ITU-R BT.709, fie gama nativă.

 • Vizualizare comparativă HDR/SDR

  O funcţie avansată care converteşte conţinutul HDR în SDR pentru evaluare alăturată. Această funcţie poate fi utilizată pentru a compara conţinutul original cu fişierele LUT sau CDL ale utilizatorului.

 • Histogramă HDR

  O reprezentare grafică a distribuţiei luminozităţii într-o imagine. Această funcţie poate ilustra, de asemenea, intervalele de luminozitate SDR şi HDR.

 • Monitor de luminanţă cadru

  Un instrument inovator care permite utilizatorilor să monitorizeze îndeaproape modificările luminozităţii maxime în timp atunci când vizionează secvenţe video.

 • Vizualizarea mai multor informaţii

  Utilizaţi simultan mai multe instrumente de monitorizare HDR fără a obstrucţiona imaginea afişată.

DP-V2730

Afişaj de 27” cu luminozitate excepţională

DP-V2730 dispune de un panou LCD 4K UHD de 27 inchi cu ecran complet şi luminozitate uniformă de până la 1.000 cd/m². Tehnologia Canon de atenuare locală oferă un nivel de negru extrem de redus, de 0,001 cd/m².

Reproducere fidelă a culorilor HDR

Cu luminozitate de ultimă generaţie, umbre detaliate şi o gamă largă de culori pe întregul ecran, afişajul Canon a obţinut certificarea Dolby Vision şi Clasa 1A conform standardelor EBU TECH33202.

DP-V2730
DP-V2730

Compatibilitate simultană cu Dual/Quad Display şi 8K

Vizualizaţi la rezoluţie de până la 4K fie în gama Dual, fie în gama Quad cu semnale atât SDI, cât şi HDMI, precum şi profiluri individuale de imagine sau LUT-uri pentru utilizator. DP-V2730 acceptă fluxurile de lucru 8K viitoare de înaltă rezoluţie.

Conexiune fără compromisuri

DP-V2730 dispune de o intrare HDMI şi mufe 12G-SDI (4 intrări şi 5 ieşiri) care pot asigura semnale 4K60P 4:2:2 pe10 biţi sau 4K30P 4:4:4 pe 12 biţi, ideale pentru o integrare perfectă în mai multe fluxuri de lucru.

DP-V2730
DP-V2730

Control de la distanţă/conectarea mai multor afişaje

Conectaţi DP-V2730 la un calculator, o tabletă sau un smartphone, precum şi la mai multe afişaje Canon (printr-o conexiune LAN) cu interfaţa web de control la distanţă. Această interfaţă cu utilizatorul optimizată pentru atingere oferă vizualizare a imaginilor în timp real, informaţii detaliate despre semnal şi control direct al intrărilor, instrumentelor de monitorizare şi setărilor.

Comutator SDI încorporat

Utilizaţi comutarea intrărilor SDI cu 4 căi datorită ieşirii SDI multifuncţionale3, care acceptă aplicaţii pentru fluxuri de lucru precum trimiterea unui feed de ieşire pe monitorul unui regizor, pe un dispozitiv de înregistrare extern sau o soluţie de streaming live.

DP-V2730
DP-V2730

Ce se află în cutie

Unitatea principală a afişajului DP-V2730
Ghid de configurare
Broşură cu instrucţiuni

Produse conexe

 • Afişaje profesionale

  DP-V3120

  Afişaj profesional HDR 4K de 31 inchi cu luminozitate de top în domeniu, de 2000 cd/m2, care oferă flexibilitate mai mare pentru fluxul de producţie HDR.
 • Afişaje profesionale

  DP-V2411

  Afişaj de referinţă de 24 de inchi cu luminanţă ridicată, o gamă largă de culori şi funcţionalitate extinsă pentru producţia HDR.
 • Afişaje profesionale

  DP-V1830

  Cu un design compact şi uşor pentru medii de studio sau de platou, monitorul profesional DP-V1830 oferă o performanţă de imagine HDR 4K excepţională.
 • Afişaje profesionale

  DP-V1711

  Afişaj UHD 4K de 17 inchi robust, portabil, cu 12G-SDI şi funcţii HDR extinse.
 1. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel. Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.
 2. Clasa 1A obţinută pentru raportul de contrast, luminanţa maximă, nivelul de negru şi uniformitatea luminanţei.
 3. Este necesară o licenţă cu plată.