Afişaje profesionale

Canon DP-V1830

Cu un design compact şi uşor pentru medii de studio sau de platou, monitorul profesional DP-V1830 oferă o performanţă de imagine HDR 4K excepţională.

Specificaţii

 • Afişaj HDR 4K de 18”

  Panou LCD de 3840 x 2160 ce oferă o luminozitate pe întreg ecranul de 1.000 cd/m²

 • Imagini de calitate excepţională

  Asigură standarde Dolby Vision şi EBU TECH3320*

 • Monitorizare HDR avansată

  Monitor de formă de undă, culori false, verificarea intervalului şi multe altele

 • Conexiune fără compromisuri

  1 intrare HDMI şi mufe 12G-SDI (4 intrări şi 4 ieşiri)

 • Compatibilitate cu Dual/Quad Display şi 8K

  Pentru monitorizare perfectă cu mai multe camere şi fluxuri de lucru de înaltă rezoluţie

 • Robust şi portabil

  Monitor compact şi uşor, de 7,5 kg

* Clasa 1A obţinută pentru raportul de contrast, luminanţa maximă, nivelul de negru, uniformitatea luminanţei şi timpul de întârziere.

ASISTENŢĂ PENTRU PRODUSE

Actualizare disponibilă

Noul firmware (v1.1) oferă funcţii complet noi, inclusiv instrumente suplimentare de monitorizare HDR, vizualizare multiplă prin SDI/HDMI şi altele. Un comutator SDI încorporat este disponibil acum la un cost suplimentar pentru producţii unitare cu mai multe camere.

Instrumente de monitorizare HDR

DP-V1830 dispune de instrumente de monitorizare HDR avansată de la Canon, premiate, pentru a ajuta la evaluarea conţinutului HDR, furnizând informaţii detaliate şi precise cu privire la fiecare aspect al semnalului afişat.

 • Monitor de formă de undă HDR/paradă RGB

  Analizaţi luminozitatea unei imagini de la stânga la dreapta cu o scară de monitor care acceptă semnale IRE, PQ, HLG şi chiar Log de la mai mulţi producători.

 • Culori false HDR

  Reprezintă vizual expunerea şi decuparea imaginii pe baza scărilor de culori detaliate şi personalizabile pentru IRE, PQ sau HLG.

 • Verificarea intervalului

  Comută afişajul la imagini monocrome şi permite utilizatorilor să specifice un nivel maxim de luminozitate pentru a identifica cu uşurinţă zonele care necesită reglare.

 • Verificarea valorii pixelilor/diagramă de cromaticitate

  Examinaţi cu precizie valorile de culoare şi luminozitate ale unui anumit pixel. O diagramă CIE este, de asemenea, afişată pentru a ilustra locaţia spaţiului de culoare al pixelilor sau gama cromatică generală a întregii imagini.

 • Afişaj „în afara gamei”

  Comută afişajul la imagini monocrome şi evidenţiază culori din afara gamei cromatice selectate. Utilizatorii pot selecta fie ITU-R BT.709, fie gama nativă.

 • Vizualizare comparativă HDR/SDR

  O funcţie avansată care converteşte conţinutul HDR în SDR pentru evaluare alăturată. Această funcţie poate fi utilizată pentru a compara conţinutul original cu fişierele LUT sau CDL ale utilizatorului.

 • Histogramă HDR

  O reprezentare grafică a distribuţiei luminozităţii într-o imagine. Această funcţie poate ilustra, de asemenea, intervalele de luminozitate SDR şi HDR.

 • Monitor de luminanţă cadru

  Un instrument inovator care permite utilizatorilor să monitorizeze îndeaproape modificările luminozităţii maxime în timp atunci când vizionează secvenţe video.

 • Vizualizarea mai multor informaţii

  Utilizaţi simultan mai multe instrumente de monitorizare HDR fără a obstrucţiona imaginea afişată.

18” Display with Exceptional Brightness

Afişaj de 18” cu luminozitate excepţională

DP-V1830 dispune de un panou LCD 4K UHD de 18 inchi cu ecran complet şi luminozitate uniformă de până la 1.000 cd/m². Completat de un nivel de negru extrem de redus, de 0,001 cd/m², acest monitor produce o performanţă şi o precizie HDR impecabile.

Reproducere fidelă a culorilor şi calitate detaliată a imaginii HDR

Afişajul avansat şi tehnologia de atenuare locală de la Canon oferă o luminozitate de ultimă generaţie, umbre detaliate şi o gamă largă de culori pe întregul ecran. Producând conţinut HDR excepţional, obţinând certificarea Dolby Vision şi Clasa 1A conform standardelor EBU TECH33201.

1 Clasa 1A obţinută pentru raportul de contrast, luminanţa maximă, nivelul de negru, uniformitatea luminanţei şi timpul de întârziere.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Compatibilitate simultană cu Dual/Quad Display şi 8K

DP-V1830 este compatibil cu vizualizarea simultană până la 4K, fie în gama Dual, fie în gama Quad, pentru o monitorizare consolidată cu mai multe camere. Această funcţie acceptă vizualizarea simultană a semnalelor SDI şi HDMI, precum şi profiluri individuale de imagine sau LUT-uri pentru utilizator pentru fiecare intrare*. Monitorul acceptă, de asemenea, semnale video 8K, pregătit pentru fluxurile de lucru viitoare de înaltă rezoluţie.

*Disponibil cu firmware-ul din iulie 2022

Comutator SDI încorporat

DP-V1830 dispune de o ieşire SDI multifuncţională* care permite dispozitivului să acţioneze ca un comutator de intrări SDI cu 4 căi, eficientizând producţiile cu mai multe camere. Acest comutator integrat poate accepta o varietate de aplicaţii pentru fluxuri de lucru, cum ar fi trimiterea unui feed de ieşire pe monitorul unui regizor, dispozitiv de înregistrare extern sau soluţie de streaming live.

* Licenţă cu plată necesară, disponibilă cu firmware-ul din iulie 2022

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Design uşor şi portabil

Cu o carcasă compactă de 7,5 kg, DP-V1830 este ideal pentru producţia în mişcare. Opţiunile pentru intrare c.c., instalare VESA şi montare pe cadru de 19 inchi oferă o flexibilitate excepţională.

Conectivitate fără compromisuri pentru integrare uşoară

DP-V1830 este echipat cu o intrare HDMI şi mufe 12G-SDI (4 intrări şi 4 ieşiri) care pot asigura semnale 4K60P 4:2:2 pe10 biţi sau 4K30P 4:4:4 pe 12 biţi, ideale pentru o integrare perfectă în mai multe fluxuri de lucru.

Canon Camera
Canon Camera

Control de la distanţă/conectarea mai multor afişaje*

Pentru flexibilitate suplimentară şi control convenabil, DP-V1830 poate fi conectat la un calculator, o tabletă sau un smartphone (printr-o conexiune LAN) pentru a activa interfaţa web de control de la distanţă. Această interfaţă cu utilizatorul optimizată pentru atingere permite vizualizarea imaginilor în timp real, informaţii detaliate despre semnal şi control direct al intrărilor, instrumentelor de monitorizare şi setărilor. În plus, utilizatorii pot conecta mai multe afişaje Canon printr-o reţea locală pentru a ajusta setările imaginii sau a comuta intrările în acelaşi timp.

*Disponibil cu firmware-ul din iulie 2022

DP-V1830

Ce se află în cutie?

 • Monitor DP-V1830

 • Ghid de configurare

 • Broşură cu instrucţiuni

Produse conexe

 • Afişaje profesionale

  DP-V3120

  Afişaj profesional HDR 4K de 31 inchi cu luminozitate de top în domeniu, de 2000 cd/m2, care oferă flexibilitate mai mare pentru fluxul de producţie HDR.
 • Afişaje profesionale

  DP-V2730

  Un afişaj de referinţă HDR 4K de 27 inchi cu funcţii extinse pentru transmisiuni profesionale şi postproducţie.
 • Afişaje profesionale

  DP-V2411

  Afişaj de referinţă de 24 de inchi cu luminanţă ridicată, o gamă largă de culori şi funcţionalitate extinsă pentru producţia HDR.
 • Afişaje profesionale

  DP-V1711

  Afişaj UHD 4K de 17 inchi robust, portabil, cu 12G-SDI şi funcţii HDR extinse.