TRANSMIŢĂTOR SPEEDLITE

TRANSMIŢĂTOR CANON SPEEDLITE
Actualizarea ST-E3-RT (ver. 2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

TRANSMIŢĂTOR CANON SPEEDLITE
Actualizarea ST-E3-RT (ver. 2)

Obţineţi mai mult de la transmiţătorul Speedlite ST-E3-RT

Canon Europe oferă o actualizare deţinătorilor de transmiţătoare Speedlite ST-E3-RT. Această actualizare (la ver. 2) este un serviciu contra cost pentru adăugarea de caracteristici suplimentare pentru un control îmbunătăţit al bliţurilor Canon Speedlite compatibile (cu aparate foto compatibile), inclusiv al modelului de vârf Speedlite EL-1.

Funcţii suplimentare acceptate de ST-E3-RT (ver. 2) vs ST-E3-RT

Memorie FE

Utilizând funcţia de memorie pentru expunerea cu bliţ (FE)1, transmiţătorul Speedlite ST-E3-RT (ver. 2) poate stoca ultimele setări de fotografiere cu bliţul E-TTL, permiţând fotografului să comute la modul Bliţ manual, făcând ajustări minore ale acestor setări în funcţie de necesităţi, pentru o configurare rapidă, uşoară şi consecventă.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Micro-bliţ

Transmiţătorul Speedlite ST-E3-RT (ver. 2) oferă o nouă opţiune de putere redusă, până la 1/8192 s1, permiţând fotografilor să controleze şi mai mult intensitatea bliţului, în 14 trepte. Aceasta este ideală atunci când este necesară o cantitate subtilă de lumină pentru a menţine ambianţa dintr-o scenă sau un portret, echilibrând în acelaşi timp expunerea cu lumina ambiantă scăzută.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Sincronizare wireless cu a doua perdea

Transmiţătorul Speedlite ST-E3-RT (ver. 2) acceptă acum sincronizarea wireless cu a doua perdea1 atunci când este declanşat de la distanţă, ceea ce oferă o serie de opţiuni creative pentru mai multă libertate de exprimare artistică, cum ar fi o lumină din spate.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Preţ

Upgrade-ul Speedlite ST-E3-RT la ver. 2 este un serviciu contra cost şi poate fi efectuat numai la un centru de service profesional Canon.

el-1-ambient_pricing.jpg

S-ar putea să vă intereseze şi...

 • Upgrades

  Upgrade-uri

  Îmbunătăţiţi performanţa aparatelor foto Canon EOS, Cinema EOS şi XA/XF pentru a spune poveşti mai captivante.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Un bliţ Speedlite avansat care oferă o fiabilitate remarcabilă şi performanţă avansată la viteză mare într-un corp durabil, rezistent la intemperii.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Preluaţi controlul total chiar şi în cele mai solicitante situaţii.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Un bliţ puternic şi portabil cu declanşare radio.

  1. Reţineţi, nu toate aparatele foto şi bliţurile Speedlite sunt compatibile cu toate actualizările. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi pagina de produs a transmiţătorului Canon Speedlite ST-E3-RT (ver. 2).