Accesoriu EOS

Canon Speedlite 430EX III-RT

Un bliţ puternic şi portabil cu declanşare radio.

Beneficii

 • Puternic, dar suficient de compact pentru a-l putea lua oriunde

 • Comenzi simple şi interfaţă intuitivă

 • Utilizaţi bliţul de la distanţă pentru a crea aspectul dorit

 • Fotografiaţi portrete măgulitoare utilizând lumina reflectată

 • Poate fi integrat cu alte unităţi Speedlite în cadrul Familiei EOS

Specificaţii detaliate

 • Puternic, dar suficient de compact pentru a-l putea lua oriunde

  Un număr director 43 (m, ISO100) înseamnă că aveţi la dispoziţie suficientă putere pentru majoritatea ocaziilor.Bliţul Speedlite 430EX III-RT cântăreşte numai 295 g şi are o lungime de doar 113,8 mm, aşa că veţi avea întotdeauna loc pentru el în geantă.Fiind alimentat cu baterii AA disponibile din comerţ, reîncărcarea în urma unui bliţ cu putere completă durează doar 3,2 s.

 • Comenzi simple şi interfaţă intuitivă

  Comenzile bliţului Speedlite 430EX III-RT se aseamănă cu cele ale multor camere EOS. Comenzile rapide vă oferă acces la caracteristicile principale, iar rotiţa de control permite efectuarea de reglaje rapide. Un comutator de blocarea previne modificarea accidentală a setărilor. Un ecran LCD afişează setările şi informaţiile despre fotografiere dintr-o singură privire, fiind iluminat pentru condiţiile de luminozitate scăzută.

 • Utilizaţi bliţul de la distanţă pentru a crea aspectul dorit

  Bliţurile Speedlite 430EX III-RT pot fi poziţionate, de asemenea, la distanţă de cameră, pentru a simula lumina care cade din mai multe direcţii.Utilizând declanşarea prin radiofrecvenţă, unităţile Speedlite 430EX III-RT pot fi controlate de la o distanţă de până la 30 m şi nu necesită o linie de vizibilitate directă până la cameră. Astfel, acestea pot fi situate în mai multe poziţii, permiţându-vă să creaţi mai multe tipuri de atmosferă şi efecte.Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate fi controlat şi de la distanţă prin declanşare optică, astfel încât se va potrivi imediat cu configuraţia existentă. Poate fi declanşat de la 10 m distanţă, cu ajutorul transmiţătorului opţional Speedlite ST-E2 sau al transmiţătorului integrat Speedlite încorporat în unele camere EOS.Utilizaţi mai multe bliţuri în grupuri, controlând puterea fiecărui grup în mod separat. Pot fi create până la cinci grupuri, cu maxim 15 bliţuri în fiecare grup.

 • Fotografiaţi portrete măgulitoare utilizând lumina reflectată

  Capul mobil de bliţ permite reflectarea luminii de pe suprafeţele mari, precum pereţi sau tavane, creând o iluminare plăcută, fără umbre, perfectă pentru portretistică.Panoul reflector încorporat poate fi utilizat pentru a crea efecte strălucitoare de lumină în ochii subiectului, aducând la viaţă expresia acestuia.Montaţi adaptorul de bliţ indirect inclus, pentru a atenua şi mai mult lumina. De asemenea, este prevăzut un filtru color pentru mărirea temperaturii de culoare a luminii bliţului, astfel încât aceasta să corespundă exact culorii iluminării ambiante a interiorului.Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate efectua zoom-ul luminii bliţului, pentru a se potrivi cu unghiul de vizualizare al obiectivului utilizat.

 • Poate fi integrat cu alte unităţi Speedlite în cadrul Familiei EOS

  Utilizaţi bliţul Speedlite 430EX III-RT împreună cu alte bliţuri, cum ar fi Speedlite 600EX-RT, în cadrul unei configuraţii multiple cu mai multe bliţuri.Controlaţi de la distanţă bliţul Speedlite 430EX III-RT cu un declanşator, cum ar fi ST-E3-RT, sau cu transmiţătorul Speedlite integrat al camerei.

 • Declanşare dublă a bliţului prin wireless

  Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate fi declanşat de la distanţă prin radiofrecvenţă sau declanşare optică, oferind fotografilor o flexibilitate extinsă. Când utilizaţi declanşarea prin radiofrecvenţă, bliţurile pot fi poziţionate la o distanţă de până la 30 m faţă de cameră şi nu trebuie să fie pe linia de vizibilitate directă. Acest lucru le permite să fie poziţionate în mult mai multe locaţii, de exemplu în exteriorul unei camere, fiind declanşate printr-o fereastră. Declanşarea optică permite camerelor EOS echipate cu transmiţător Speedlite integrat (de ex., EOS 760D, EOS 70D şi EOS 7D Mark II) să declanşeze bliţul Speedlite 430EX III-RT de la o distanţă de până la 10 m, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare.