Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Cu această imprimantă foto A3+ cu 10 cerneluri, produceţi materiale imprimate vandabile, la calitate de galerie. Imprimanta oferă materiale imprimate profesionale de excepţie în culori şi alb-negru, suport media versatil şi conectivitate sporită.

PIXMA PRO10

Beneficii

  • Imprimantă foto A3+ cu calitate de galerie
  • Sistem cu 10 cerneluri pe bază de pigment
  • Imprimate profesionale color şi monocrome
  • Nuanţe de negru intens, cu luciu de calitate şi uniforme
  • Persistenţă excepţională a imaginilor
  • Plug-in de imprimare pentru un flux de lucru eficient
  • Gamă largă de suporturi materiale
  • Conectivitate îmbunătăţită

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA PRO-10

Fotografii la calitate de galerie


Cu sistemul PIXMA PRO-10 cu 10 cerneluri puteţi obţine materiale imprimate de excepţie într-un interval de dimensiuni de la 10x15 cm până la format A3+ sau chiar cu lăţimea de 35cm (14"). Este alegerea ideală pentru fotografii care doresc să creeze materiale imprimate pentru expoziţii sau să vândă fotografii la calitate de galerie.

Culoare profesională


Cernelurile LUCIA pe bază de pigmenţi oferă rezultate puternice şi inspiraţionale cu o omogenitate extraordinară şi o persistenţă de excepţie a imaginii. Sistemul cu 10 cerneluri poate reproduce o gamă largă de culori, adăugând vibraţie şi detaliu imaginilor.

Imprimate alb-negru impresionante


PIXMA PRO-10 are trei cerneluri monocrome dedicate, ce vă permit să creaţi fotografii minunate alb-negru cu gradaţii line ale tonurilor. Cernelurile negru mat şi negru foto sunt întotdeauna disponibile pentru imprimare, asigurând reducerea risipei de cerneală la înlocuirea hârtiei fotografice lucioase cu cea mată.

Strălucire uniformă


Cerneala transparentă Chroma Optimizer se utilizează pe zonele imprimate ale hârtiei lucioase şi semi-lucioase pentru a accentua densitatea tonurilor de negru, a extinde gama de culori şi a oferi imprimate foto cu finisaj lucios uniform.

Calitate şi viteză


PIXMA PRO-10 dispune de capul de imprimare cu tehnologia FINE cu picături de cerneală de 4pl, care furnizează o rezoluţie de imprimare de până la 4800dpi pentru fotografii cu detalii excepţionale şi fără granulaţie. Puteţi imprima un material imprimat color sau alb-negru format A3+, la calitate de expoziţie în mai puţin de patru minute.

Flux de lucru eficient


Noul plug-in Print Studio Pro uşurează şi eficientizează fluxul imprimării profesionale. Acest plug-in de imprimare pentru aplicaţiile foto importante aduce toate setările de imprimare într-un singur meniu uşor de navigat.

Corespondenţa culorilor


Noul mod PRO al Canon (profil culoare driver de imprimantă) garantează că toate culorile imprimate corespund cu precizie culorilor care apar pe ecran. Pentru culori şi mai precise, puteţi crea profiluri unice ICC sau chiar puteţi regla fin imprimanta utilizând software-ul Colour Management Tool Pro de la Canon.

Alegerea hârtiei


Imprimaţi pe hârtia cu aspectul şi formatul dorit. Se acceptă hârtie foto originală Canon şi, în plus, puteţi descărca şi utiliza profilurile ICC ale Canon pentru hârtie de la producători renumiţi, cum ar fi Hahnemühle, Ilford şi Canson.

Conectivitate


Cu Wi-Fi şi conectivitate Ethernet, puteţi amplasa imprimanta oriunde - ideal pentru fotografii care lucrează acasă sau pentru studiourile foto mici. Imprimaţi fotografii direct de pe smartphone sau tabletă utilizând Easy-PhotoPrint sau Apple AirPrint de la Canon.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA PRO-10, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Micro ink droplets for precise print

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Superb photolab-quality print head

Cap de imprimare de calitate profesională

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

High longevity pigment ink

Cerneală pe bază de pigmenţi cu longevitate mare

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Print plug-in for photo applications

Plug-in de imprimare pentru aplicaţii foto

One-stop creative software

Software creativ "one-stop"

Print directly onto disc

Imprimaţi direct pe disc

Prints up to A3+ and 35cm wide

Imprimă până la formatul A3+ şi 35 cm lăţime