Canon MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Imprimantă de mare viteză pentru întreprinderile mici, cu funcţii Wi-Fi şi Ethernet încorporate, de imprimare de pe dispozitive mobile şi din cloud. Dispune de funcţia de imprimare faţă-verso şi de cartuşe de cerneală de mare capacitate, pentru o imprimare eficientă, de calitate superioară, a documentelor de lucru.

iB4050_Detail

Beneficii

  • Imprimantă pentru volume mari, pentru o întreprindere mică, dar activă, cu două casete de hârtie de 250 de coli
  • Nu mai este necesar să aşteptaţi imprimarea documentelor graţie Quick First Print plus 15 pagini color/minut şi 23 de pagini monocrom/minut
  • Conexiune Wi-Fi şi Ethernet: imprimaţi de pe PC-uri, smartphone-uri, tablete şi în servicii de tip cloud
  • Imprimaţi până la 2.500 de pagini monocrom şi 1.500 de pagini color cu cartuşele de cerneală XL, care pot fi înlocuite individual.
  • Creaţi documente de calitate cu cerneala Dual Resistant HD, optimizată pentru imprimarea profesională.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon MAXIFY iB4050

Imprimantă de mare viteză pentru întreprinderile mici


Fiţi productivi şi păstraţi conexiunea graţie acestei imprimante robuste şi rapide, concepute pentru mediile exigente aparţinând întreprinderilor mici, cu volume de imprimare lunare cuprinse între 250 şi 1.500 de pagini. Cu Wi-Fi şi conectivitate Ethernet, precum şi cu o calitate profesională a imprimării şi butoane de control pentru o utilizare cât mai simplă, aceasta este partenerul perfect la birou.

Imprimare rapidă a documentelor


Nu veţi mai aştepta niciodată imprimarea documentelor dvs. de lucru. Vitezele ridicate de imprimare a documentelor A4 ISO de 23 ipm monocrom şi de 15 ipm color sunt combinate cu un timp de imprimare a primului material aproximativ la fel de rapid, de circa 7 secunde.

Calitate profesională


Cernelurile Dual Resistant High Density vă ajută să obţineţi text clar, în culori vii. Aceste cerneluri pe bază de pigmenți sunt uimitor de rezistente, aşadar, nu se vor decolora de-a lungul timpului; în plus, deţin şi marker suplimentar şi rezistenţă la fricţiune, fiind astfel perfecte pentru documentele de lucru de calitate superioară.

Eficientizarea costurilor


Imprimaţi până la 2.500 de pagini A4 monocrom şi 1.500 de pagini A4 color cu cartuşele de cerneală XL. Cartuşele de cerneală care pot fi înlocuite individual asigură productivitate maximă, cu un minimum de risipă. Ca opţiune, pachetul multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de înlocuire pentru rezultate şi mai economice.

Productivitate sporită, atunci când este necesar.


Cele două casete de 250 de coli de capacitate ridicată vă determină să pierdeţi mai puţin timp cu încărcarea hârtiei, în timp ce imprimarea automată faţă-verso vă ajută să imprimaţi fără efort documente cu un aspect profesional, reducând, în acelaşi timp, consumul de hârtie.

Conectivitate


Cu MAXIFY Cloud Link, puteţi imprima din serviciile cunoscute de tip cloud cum ar fi Evernote, Dropbox, OneDrive sau Google Drive, folosind un smartphone şi aplicaţia MAXIFY Printing Solutions. Sunt acceptate şi funcţiile Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon MAXIFY iB4050, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primului material în 7 sec

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

500 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

Auto 2-sided Print

Imprimare automată faţă-verso

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

High Page Yield

Cerneluri XL eficiente

MAXIFY Cloud Link

Imprimare din servicii cloud

Smartphone and Tablet print

Aplicaţia MAXIFY Printing Solutions

  • MAXIFY iB4050
  • Cablu de alimentare
  • Rezervoare de cerneală la instalare
  • CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
  • Manuale