Obiective pentru EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Ataşaţi orice obiective EF la aparatul foto EOS M prin acest adaptor de montare uşor, fără a pierde din calitate sau viteză.

Beneficii

 • Adaptor de montare EF-M mic şi uşor pentru EOS M

 • Compatibilitate cu întreaga gamă

 • Soclu de trepied detaşabil

Specificaţii detaliate

 • Adaptor de montare EF-M mic şi uşor

  Adaptorul de montare EF-EOS M care asigură compatibilitatea cu EOS M este mic, uşor şi simplu de transportat, oriunde mergeţi. Permite utilizarea adaptorului de montare EF-M de pe aparatul EOS M pentru fixarea oricărui model din bogata gamă de obiective Canon din sistemul EOS, conectându-vă astfel la o lume întreagă de posibilităţi creatoare.

 • Compatibil cu întreaga gamă de obiective Canon EF şi EF-S

  Extindeţi sistemul EOS M şi exploraţi-vă creativitatea. Adaptorul de montare EF-EOS M vă oferă acces complet la întregul spectru de obiective Canon EF şi EF-S, astfel încât să puteţi utiliza obiectivele pe care le aveţi deja, dar să încercaţi şi unele noi, obţinând astfel fotografiile dorite. Gama extinsă include obiective cu focalizare fixă şi cu zoom, acoperind un interval de lungime focală între 8 mm şi 800 mm, astfel încât să capturaţi orice, de la peisaje generoase, uimitoare, până la cadre realizate cu teleobiectivul, pentru fotografii cu natură sălbatică de la distanţă. De asemenea, puteţi experimenta obiectivele specializate, cum ar fi Macro, care vă permite să fotografiaţi prim-planuri cu detaliile ascunse ale vieţii zilnice, sau Fish Eye (Ochi de peşte), pentru a crea efecte fotografice unice.

 • Soclu de trepied detaşabil

  Pentru a asigura un echilibru perfect al camerei în timp ce fotografiaţi imagini deosebite, cu nivel redus de neclarităţi, adaptorul de montare EF-EOS M include un soclu pentru trepied detaşabil, care permite susţinerea obiectivelor grele pe trepied.