Canon Adaptor de montare EF-EOS M

Adaptor de montare EF-EOS M

Ataşaţi orice obiectiv din uriaşa gamă Canon de obiective EF şi EF-S la EOS M - inclusiv obiectivele specializate precum Macro şi Fish Eye - utilizând acest adaptor de montare EF-M mic şi uşor.

Beneficii

  • Adaptor de montare EF-M mic şi uşor pentru EOS M
  • Compatibilitate cu întreaga gamă
  • Soclu de trepied detaşabil

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Adaptor de montare EF-EOS M

Adaptor de montare EF-M mic şi uşor


Adaptorul de montare EF-EOS M care asigură compatibilitatea cu EOS M este mic, uşor şi simplu de transportat, oriunde mergeţi. Permite utilizarea adaptorului de montare EF-M de pe aparatul EOS M pentru fixarea oricărui model din bogata gamă de obiective Canon din sistemul EOS, conectându-vă astfel la o lume întreagă de posibilităţi creatoare.

Compatibil cu întreaga gamă de obiective Canon EF şi EF-S


Extindeţi sistemul EOS M şi exploraţi-vă creativitatea. Adaptorul de montare EF-EOS M vă oferă acces complet la întregul spectru de obiective Canon EF şi EF-S, astfel încât să puteţi utiliza obiectivele pe care le aveţi deja, dar să încercaţi şi unele noi, obţinând astfel fotografiile dorite. Gama extinsă include obiective cu focalizare fixă şi cu zoom, acoperind un interval de lungime focală între 8 mm şi 800 mm, astfel încât să capturaţi orice, de la peisaje generoase, uimitoare, până la cadre realizate cu teleobiectivul, pentru fotografii cu natură sălbatică de la distanţă. De asemenea, puteţi experimenta obiectivele specializate, cum ar fi Macro, care vă permite să fotografiaţi prim-planuri cu detaliile ascunse ale vieţii zilnice, sau Fish Eye (Ochi de peşte), pentru a crea efecte fotografice unice.

Soclu de trepied detaşabil


Pentru a asigura un echilibru perfect al camerei în timp ce fotografiaţi imagini deosebite, cu nivel redus de neclarităţi, adaptorul de montare EF-EOS M include un soclu pentru trepied detaşabil, care permite susţinerea obiectivelor grele pe trepied.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Adaptor de montare EF-EOS M, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products