Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

Corpul din aliaj de magneziu al obiectivului EF 800 mm f/5,6L IS USM îl recomandă ca opţiune uşoară pentru super telefoto. Optica superioară de la Canon oferă o calitate excelentă a imaginii, minimizând dimensiunile obiectivului.

Beneficii

  • Construcţia obiectivelor din seria L
  • Stabilizator de imagine cu 4 stopuri, cu detectarea trepiedului
  • Elemente de fluorină, UD şi Super UD
  • Corp de 4,5 kg din aliaj de magneziu
  • Straturi protectoare Super Spectra pentru obiectiv
  • Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală permanentă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

Construcţia obiectivelor din seria L


Obiectivul EF 800 mm f/5,6L IS USM integrează cel mai înalte standard Canon în ceea ce priveşte elementele optice de precizie. Seria L este gama fanion a obiectivelor Canon, combinând calitatea remarcabilă a imaginii cu operabilitatea excepţională. Garniturile de etanşare împotriva prafului şi a umezelii oferă protecţie avansată a elementelor, chiar şi în condiţii climatice aspre.

Stabilizator de imagine cu 4 stopuri


Tehnologia stabilizatorului de imagine cu compensare în 4 stopuri de la Canon permite utilizarea de timpi de expunere cu până la 4 ori mai mari, fără creşteri vizibile ale neclarităţii imaginii. Detecţia automată a panoramării opreşte stabilizatorul de imagine de pe orizontală sau verticală, la urmărirea obiectelor în mişcare. Detectarea trepiedului îmbunătăţeşte automat funcţionalitatea stabilizatorului de imagine la fotografierea de pe trepied.

Elemente asferice, de fluorină, UD şi Super UD


Pentru performanţe vizuale optime, obiectivul încorporează patru tipuri de elemente optice speciale: elemente asferice pentru corecţia aberaţiilor sferice, fluorină refractantă, elemente UD şi Super UD (cu dispersie ultra-redusă) pentru eliminarea aberaţiilor cromatice secundare. Acest lucru are ca rezultat un contrast clar şi o calitate nedistorsionată a imaginii, până la marginea cadrului.

Corp din aliaj de magneziu


La numai 4,5 kg, obiectivul EF 800 mm f/5,6L IS USM este un obiectiv super telefoto relativ uşor, adecvat fotografierii limitate din mână. Corpul său din aliaj de magneziu îl face mai uşor în comparaţie cu obiectivele telefoto mai scurte.

Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală


Sistemul de focalizare automată cu inel USM de la Canon utilizează vibraţii de frecvenţă ultra-sonică pentru o funcţionare exactă şi silenţioasă, cu un control de poziţionare excelent. Comanda manuală a focalizării este disponibilă în orice moment, cu ajutorul unui inel mare care nu se roteşte în timpul focalizării automate, permiţând astfel fotografului să înceapă imediat reglarea fină a cadrului. Este inclusă şi o presetare a focalizării, care exista deja de la EF 300 mm f/2,8L IS USM, care permite selectarea şi stocarea unei anumite poziţii de focalizare, disponibilă în orice moment pentru utilizare instantanee.

Tratament Super Spectra


Tratamentul Super Spectra asigură un echilibru exact al culorilor şi un contrast ridicat, suprimând umbrele şi imaginile fantomă care ar putea fi reflectate de elementele interne ale obiectivului şi senzorii digitali EOS.

Deschidere circulară


Diafragma circulară creează un efect "bokeh" uniform (neclaritate de fundal) uniform - ideal pentru izolarea subiectelor la diafragmă mare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 800mm f/5.6L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.