Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

Obiectivul EF 70-200 mm f/2,8 L USM este un teleobiectiv cu zoom cu deschidere rapidă de calitate profesională, popular în rândul fotografilor preocupaţi de natura sălbatică şi de evenimentele sportive, precum şi pentru cei care imortalizează nunţi şi portrete.

Beneficii

  • Teleobiectiv cu zoom seria L de înaltă performanţă
  • Diafragmă maximă constantă, de f/2,8
  • Patru elemente de obiectiv UD
  • Focalizare minimă: 1,5 m
  • Rezistent la apă şi la praf
  • Diafragmă cu opt lamele
  • Motor USM AF de tip inel

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Un zoom la fel de bun ca un obiectiv fix


Unul dintre cele mai bune teleobiective cu zoom din gama EF, comparabil din punct de vedere al performanţelor optice cu un obiectiv fix. Patru elemente din sticlă UD pentru corectarea aberaţiilor cromatice şi grupurile de zoom multiple permit focalizarea internă, ceea ce înseamnă o calitate deosebită a imaginii pe întregul interval de zoom. Compatibil cu Teleconvertorul EF 1,4x şi 2x.

Diafragmă maximă rapidă şi constantă


Fotografierea în condiţii de iluminare slabă este posibilă datorită deschiderii maxime rapide de f/2,8 a diafragmei obiectivului, care rămâne constantă pe întregul interval de zoom. O astfel de deschidere dă posibilitatea de a controla şi adâncimea câmpului.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Accesorii


Sunt incluse un parasolar şi un toc moale.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.