Canon EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500 mm f/4L IS II USM este un super-teleobiectiv cu factor de mărire ridicat, dispunând de tehnologie cu stabilizator de imagine integrat. Soluţia perfectă pentru fotografii pasionaţi de fauna din mediile sălbatice, natură şi sport.

Beneficii

  • Obiectiv de 500 mm de înaltă performanţă
  • Elemente din fluorit şi UD
  • Diafragmă maximă rapidă f/4
  • USM de tip inel pentru Focalizare automată rapidă
  • Stabilizator de imagine pentru 4 trepte
  • Strat de protecţie din fluor pe elementele faţă şi spate
  • Focalizare minimă 3,7 m
  • Diafragmă cu 9 lamele
  • Focalizare asistată pentru filmare
  • Rezistenţă la praf şi umezeală

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Super-teleobiectiv compact, uşor


EF 500 mm f/4L IS II USM dispune de o carcasă uşoară din aliaj de magneziu şi titan, ceea ce reduce greutatea fără compromisuri privind rezistenţa şi calitatea construcţiei.

Design optic sofisticat


Un design optic complex cu elemente de obiectiv din fluorit şi UD pentru combaterea aberaţiilor şi distorsiunilor. O diafragmă maximă f/4 rapidă permite utilizarea teleconvertorului Canon EF 2,0x III, păstrând totodată focalizarea automată la camerele din seria EOS-1.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. Unitatea principală ultrarapidă şi algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF (Focalizare automată). Comanda manuală prioritară permanentă a focalizării este disponibilă fără necesitatea ieşirii din AF (Focalizare automată).

Stabilizator de imagine


Tehnologia cu stabilizator de imagine încorporat permite fotografierea din mână cu timp de expunere de până la patru ori mai mare decât cel normal, fără a se produce tremurul camerei. Multiplele moduri IS (Stabilizator imagine) îmbunătăţesc calitatea imaginii la panoramare.

Mod IS 3


Ideal pentru toate tipurile de fotografie în acţiune, în special pentru acele discipline care necesită utilizarea panoramării, noul mod IS 3 activează elementul stabilizatorului de imagine în timpul expunerii.

Calitate îmbunătăţită a imaginii cu tratamentul SWC


Conceput pentru utilizarea în fotografia digitală, tratamentul patentat al structurii Subwavelength de la Canon pentru obiective contribuie la reducerea efectului de fantomă şi a umbrelor provocate de reflexiile interne. Prin eliminarea cauzei, tratamentul reduce reflexiile şi asigură imagini clare, bine definite.

Focalizare asistată


Modul Focalizare asistată cu două viteze al EF 500 mm f/4L IS II USM permite ajustarea focalizării la o viteză constantă uniformă – perfectă pentru filmare.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Accesorii


EF 500 mm f/4L IS II USM este prevăzut cu parasolar (ET-138 WII), capac pentru obiectiv (E-163B) şi toc de obiectiv 500B.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 500mm f/4L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.