Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

Super teleobiectivul EF 400 mm f/5,6L USM este portabil şi uşor, cu performanţe optice exemplare şi focalizare automată rapidă. O combinaţie de succes în rândul fotografilor pasionaţi de natura sălbatică.

Beneficii

  • Construcţia şi sistemul optic al seriei L
  • Distanţe focale mari şi dimensiuni compacte
  • Un element de obiectiv UD şi un element super UD
  • Focalizare USM automată rapidă, silenţioasă
  • Tratamente Super Spectra
  • Mărime filtru: 77 mm
  • Parasolar încorporat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 400mm f/5.6L USM

Super-teleobiectiv compact, uşor


Acest obiectiv de înaltă performanţă a fost conceput pentru portabilitate şi uşurinţă de manevrare. EF 400 mm f/5,6L USM dispune de un element cu dispersie ultraredusă (UD) şi un element super UD, ale cărui caracteristici sunt similare fluorinei. Această combinaţie are ca rezultat imagini clare de la un colţ la celălalt al cadrului. De asemenea, obiectivul prezintă un parasolar încorporat şi un trepied detaşabil.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 400mm f/5.6L USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.