Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Un super-teleobiectiv de înaltă performanţă, care utilizează tehnologia elementelor optice de difracţie pentru a oferi un design mai compact, cu greutate redusă.

Beneficii

  • Obiectiv de 400 mm compact şi uşor
  • Imagini de calitate superioară. Rezistenţă împotriva reflexiilor şi a artefactelor de culoare
  • Stabilizatorul de imagine în 4 trepte asigură protecţie împotriva tremurului camerei
  • Focalizare exactă, cu ajutorul comenzilor de focalizare automată cu comandă manuală permanentă
  • Vremea nefavorabilă nu vă va mai intimida datorită construcţiei etanşe împotriva intemperiilor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Design portabil cu greutate redusă


Modelul EF f/4 DO IS II ISM de 400 mm este mai mic şi mai uşor decât un obiectiv convenţional f/4 de 400 mm şi cântăreşte doar 2100 g. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei inovatoare Canon cu elemente optice de difracţie (DO), care permite corectarea efectelor optice nedorite ce ar putea apărea în cazul unei reduceri atât de drastice a dimensiunilor.

Rezistenţă îmbunătăţită împotriva reflexiilor şi a artefactelor de culoare


Tehnologia DO de a treia generaţie încorporată în obiectivul EF 400mm f/4 DO IS II ISM asigură performanţe de excepţie, mai ales în cazul fotografierii evenimentelor sportive, a naturii sălbatice sau al fotografiilor de ştiri. Obiectivul asigură protecţie antireflexie şi împotriva artefactelor de culoare, oferind o claritate de excepţie pe întregul cadru.

Tehnologia cu stabilizator de imagine


Fotografiaţi cu încredere la timpi de expunere cu până la patru trepte mai mici decât în mod normal. Stabilizatorul de imagine (IS) al obiectivului EF 400mm f/4 DO IS II USM compensează tremurul camerei şi asigură claritatea atât de importantă. Stabilizatorul de imagine al obiectivului operează în trei moduri: primul este pentru subiecţii imobili, al doilea pentru fotografiere panoramică, iar al treilea pentru acţiune rapidă şi imprevizibilă.

Focalizare garantată


Butoanele de control de pe EF 400mm f/4 DO IS II USM permit efectuarea rapidă şi instinctivă a reglajelor în timpul fotografierii. Utilizaţi inelul lat pentru focalizare manuală pentru a efectua reglaje fine fără a îndepărta camera de la ochi. Comenzile pentru presetarea focalizării şi oprirea focalizării permit fotografului să se concentreze asupra unui anumit punct din cadru.

Excelent şi pentru filmări


Tehnologia focalizării asistate vă permite să realizaţi efecte focalizare instantă în timpul filmărilor, obţinând o tranziţie lină între diferitele secvenţe ale scenei.

Concepută pentru performanţă


În condiţii dificile, obiectivul EF 400mm f/4 DO IS II USM vă permite să fotografiaţi în continuare cu încredere. Structura etanşă împotriva intemperiilor asigură protecţie la praf şi umezeală, iar stratul de fluor anti-pete de pe elementul frontal al obiectivului respinge apa şi murdăria.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.