Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Super-teleobiectiv seria L de ultra-înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine echivalent 4-stop, cu 3 moduri. EF f/2,8L IS II USM de 400 mm furnizează o calitate excepţională a imaginilor într-un design robust, ideal pentru fotografierea sporturilor şi naturii sălbatice.

Beneficii

  • Super-teleobiectiv de înaltă performanţă 400 mm f/2,8
  • Face parte din apreciata serie L de la Canon
  • Stabilizator de imagine echivalent patru-stop
  • 3 moduri IS
  • Design durabil, solid
  • Calitate îmbunătăţită a imaginii
  • Focalizare automată silenţioasă şi rapidă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Super-teleobiectiv de ultra-înaltă performanţă


Cu o diafragmă largă de f/2,8, EF 400mm f/2,8L IS II USM este un super-teleobiectiv de performanţă ultraridicată, care furnizează calitate excepţională a imaginii într-un design durabil, utilizând aliaj de magneziu şi titan pentru a reduce greutatea.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea superlativă şi sunt foarte rezistente la praf şi umiditate.

Stabilizator de imagine pentru 4 trepte


Un stabilizator optic de imagine echivalent 4-stop – conceput special pentru distanţa focală specifică a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclarităţii imaginii care poate surveni la fotografierea din mână sau la timpi de expunere lungi. Detecţia automată a panoramării asigură performanţă eficientă la fotografierea subiecţilor în mişcare şi, datorită faptului că sistemul IS se află la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la încadrare.

3 moduri IS


Alegerea ideală pentru toate tipurile de fotografie în acţiune, în special pentru acele discipline care necesită utilizarea panoramării, noul mod IS 3 activează elementul stabilizatorului de imagine în timpul expunerii.

Calitate îmbunătăţită a imaginii cu tratamentul SWC


Conceput pentru utilizarea în fotografia digitală, tratamentul patentat al structurii Subwavelength de la Canon pentru obiective contribuie la reducerea efectului de fantomă şi a umbrelor provocate de reflexiile interne. Prin eliminarea cauzei, tratamentul reduce reflexiile şi asigură imagini clare, bine definite.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. Unitatea principală ultrarapidă şi algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF. Comanda manuală prioritară permanentă a focalizării este disponibilă fără necesitatea ieşirii din AF Focalizare automată).

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products