Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

Obiectivul EF 200 mm f/2L IS USM este un teleobiectiv mediu de performanţă ridicată pentru profesionişti. Diafragma mare f/2 asigură rezultate optime în interior şi în situaţii cu iluminare scăzută.

Beneficii

  • Construcţia obiectivelor din seria L
  • Diafragmă mare f/2
  • Stabilizator de imagine cu 5 stopuri, cu detectarea trepiedului
  • Straturi protectoare Super Spectra pentru obiectiv
  • Elemente din fluorină şi UD
  • Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală permanentă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 200mm f/2L IS USM

Construcţia obiectivelor din seria L


Obiectivul EF 200 mm f/2L IS USM încorporează cele mai ridicate standarde de precizie optică de la Canon. Seria L este gama fanion a obiectivelor Canon, combinând calitatea remarcabilă a imaginii cu operabilitatea excepţională. Garniturile de etanşare împotriva prafului şi a umezelii oferă protecţie avansată a elementelor, chiar şi în condiţii climatice aspre.

Diafragmă mare f/2,0


O deschidere de diafragmă mare de maxim f/2,0 asigură o viteză uimitoare la fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută, fără a fi nevoie de bliţ. Deschiderea mare asigură de asemenea un bun control asupra adâncimii câmpului pentru fotografii-portrete atrăgătoare.

Stabilizator de imagine cu 5 stopuri


Tehnologia stabilizatorului de imagine cu compensare în 5 stopuri de la Canon permite utilizarea de timpi de expunere cu până la 5 ori mai mari, fără creşteri vizibile ale neclarităţii imaginii. Detecţia automată a panoramării opreşte automat stabilizatorul de imagine de pe orizontală sau verticală, la urmărirea obiectelor în mişcare. Detectarea trepiedului îmbunătăţeşte automat funcţionalitatea stabilizatorului de imagine la fotografierea de pe trepied.

Tratament Super Spectra


Tratamentul Super Spectra asigură un echilibru exact al culorilor şi un contrast ridicat, suprimând umbrele şi imaginile fantomă care ar putea fi reflectate de elementele interne ale obiectivului şi senzorii digitali EOS.

Elemente din fluorină şi UD


Pentru performanţă vizuală optimă, obiectivul încorporează elemente de fluorină şi UD (dispersie ultra-redusă) pentru a minimiza aberaţiile cromatice. Rezultatul este un contrast ridicat şi o calitate excepţională a imaginii în întreg cadrul.

Diafragmă circulară


Diafragma circulară creează un efect "bokeh" (neclaritate de fundal) uniform - ideal pentru izolarea subiectelor sau portrete atrăgătoare.

Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală


Sistemul de focalizare automată cu inel USM de la Canon utilizează vibraţii de frecvenţă ultra-sonică pentru o funcţionare exactă şi silenţioasă, cu un control de poziţionare excelent. Comanda manuală a focalizării este disponibilă în orice moment, cu ajutorul unui inel mare care nu se roteşte în timpul focalizării automate, permiţând astfel fotografului să înceapă imediat reglarea fină a cadrului. Este inclusă şi o presetare a focalizării, care exista deja de la EF 300 mm f/2,8L IS USM, care permite selectarea şi stocarea unei anumite poziţii de focalizare, disponibilă în orice moment pentru utilizare instantanee.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 200mm f/2L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.