FINE cartridges

CERNEALĂ PIXMA

CARTUŞE FINE PIXMA

Pentru imprimate şi documente de calitate excelentă, produse cu eficienţă maximă, un cartuş cu jet de cerneală FINE PIXMA oferă calitate superbă, cu comoditatea unei soluţii complete şi efort minim.

De ce să alegeţi cartuşele de cerneală FINE?

Un cartuş cu jet de cerneală FINE Canon PIXMA conţine gama completă de culori necesare pentru a produce imprimate şi documente de calitate uimitoare. Cernelurile şi capul de imprimare sunt combinate într-o singură unitate comodă, care poate fi înlocuită uşor în câteva secunde. Sistemul de cartuşe FINE oferă totodată viteze mari de imprimare, pentru situaţiile în care fiecare secundă contează.

Canon Camera

Uşor de montat, uşor de înlocuit

Sistemul de cerneală Canon FINE este conceput ţinând cont de utilizator. Cu doar una sau două unităţi de înlocuit, în funcţie de imprimantă, este necesar mai puţin timp pentru mentenanţă şi se poate aloca mai mult timp imprimării. Rezervorul de cerneală se blochează în poziţie cu un singur clic, fapt confirmat printr-un semnal sonor sau un clic emis de imprimantă. Gata de utilizare!

Calitate superbă şi longevitate, indiferent de sarcină

Sistemul de cerneală FINE este prevăzut cu cerneluri atât pe bază de pigmenţi, cât şi pe bază de coloranţi, care utilizează tehnologia noastră ChromaLife 100. Aceasta înseamnă că imprimările rezultate sunt garantate să dureze până la 100 de ani. Sistemul FINE oferă totodată opţiuni complete excelente pentru imprimare. De fapt, nu este perfect doar pentru imprimarea fotografiilor, ci şi a felicitărilor, a imprimeurilor cu transfer termic şi a oricărui conţinut pentru creaţii artistice sau de artizanat.

Canon Camera

Cerneală după seria modelului

Aveţi nevoie de ajutor la găsirea cernelii?

Descoperiţi cerneala, tonerul sau hârtia potrivită pentru imprimanta dvs. Canon.