CERNEALĂ PIXMA

CARTUŞE SEPARATE DE CERNEALĂ PIXMA

Pentru imprimate superbe cu jet de cerneală, în culori strălucitoare şi fidele, cartuşele separate de cerneală Canon PIXMA vă ajută să vă îmbunătăţiţi fotografiile.

De ce să alegeţi cartuşe separate de cerneală?

Gama Canon de cerneluri individuale PIXMA este concepută pentru a fi mai bună. Aceasta reduce la minimum risipa şi menţine eficienţa, oferind cu până la 35 %1 mai multe imprimate decât cartuşele de imitaţie. Cernelurile individuale Canon originale sunt 100 % de încredere, astfel încât puteţi imprima cu mai puţin stres. Cartuşele nu se vor sparge, nu vor avea scurgeri şi nu se vor defecta, astfel că imprimanta este protejată de deteriorările interne.

Canon Camera

Calitate de imprimare superioară

Când doriţi fotografii imprimate de cea mai bună calitate, cernelurile individuale Canon sunt alegerea preferată. Acestea scot în evidenţă fiecare detaliu din imagini, oferindu-vă imprimate de calitate profesională, în culori vii, cu tonuri şi texturi bogate, fără linii sau dungi nepotrivite de fiecare dată când imprimaţi.

Eficienţă şi consecvenţă

Cartuşele de cerneală originale Canon PIXMA asigură mereu o calitate constantă. Sistemul de cerneluri individuale utilizează rezervoare de cerneală separate pentru culorile componente, astfel încât, dacă se termină o culoare, înlocuiţi un singur rezervor. În plus, deoarece trebuie să înlocuiţi rezervoare doar pentru câte o singură culoare, sistemul de cerneluri individuale vă poate reduce costurile de imprimare!

PIXMA_TS8250

Cerneală după seria modelului

Aveţi nevoie de ajutor la găsirea cernelii?

Descoperiţi cerneala, tonerul sau hârtia potrivită pentru imprimanta dvs. Canon.
  1. Pe baza unui studiu Keypoint Intelligence – Buyers Lab din 2018 comandat de Canon, comparând cartuşele Canon cu un set de cartuşe de la terţi. Detaliile pot fi găsite la https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/. Procentul de imprimări poate varia în funcţie de dimensiunile standard/XL/XXL.