alt text goes here

TRĂIŢI POVESTEA
IMPRIMAŢI POVESTEA

Păstrarea momentelor care contează sub formă de fotografii de calitate profesională este mai simplă ca niciodată. Trimiteţi imagini direct de pe smartphone către imprimanta cu Wi-Fi în doar câteva secunde.

Cu Canon, poveştile devin mai frumoase

Utilizând trioul perfect format din cerneala, hârtia şi imprimanta Canon, veţi realiza fotografii de o calitate pe măsura experienţelor.

Stories are made better together

Datorită cernelii Canon, poveştile nu-şi pierd culoarea

Cernelurile originale Canon sunt rezistente la decolorare, redând culori vii, strălucitoare, care asigură nemurirea poveştilor.

Cerneală PIXMA

 Stories won't fade

Aşterneţi-vă poveştile pe hârtia perfectă

Disponibilă în finisaje lucioase, semi-lucioase sau mate, hârtia foto Canon vă oferă de fiecare dată instantaneu imprimate uscate, de calitate profesională. Accesaţi pagina noastră cu tipuri de hârtie pentru a afla mai multe.

Hârtie pentru PIXMA

Commit your stories

Imprimarea poveştilor dvs. nu a fost niciodată mai uşoară

Puteţi imprima în câteva secunde fotografii de calitate profesională de pe un smartphone, un laptop sau un aparat foto cu Wi-Fi.

Printing your stories
Pixma Range

Gama PIXMA

Elegante, compacte şi uşor de utilizat, imprimantele foto PIXMA pentru acasă oferă imprimate superbe pentru fiecare poveste.

VIZUALIZAŢI GAMA COMPLETĂ

Produsele Canon scot în evidenţă ce e mai bun din fiecare

Utilizând cernelurile şi hârtia Canon împreună cu imprimanta Canon veţi obţine rezultate excepţionale, de calitate profesională, de fiecare dată.