Lorenz Holder

Canon Ambassador

RLC_Phase1_Lorenz_Lifestyle

Make a splash

Canon Water Challenge este competiția ideală pentru creativii care iubesc să se distreze și să încerce lucruri noi.
Acceptă provocarea propusă de ambasadorul Canon, Lorenz Holder și arată-ne perspectiva ta asupra temei stabilite! Poți câștiga un kit Canon EOS R10, în valoare de peste 1000 euro, și o excursie la Instanbul, unde vei participa la un seminar exclusiv, susținut chiar de către Lorenz Holder.

Câștigătorii Canon Water Challenge sunt...

1. Ioan Balasanu
2. Adriana Tabarnac
3. Savko Velinov

1. Ioan Balasanu

2. Adriana Tabarnac

3. Savko Velinov

Tema

Surprinde versatilitatea apei

Lorenz Holder, Ambasador Canon, ne dezvăluie provocarea din acest an: Water Challenge. Arată-ne și tu fotografia ta, ce surprinde versatilitatea extraordinară a apei.

Canon Camera

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU JURATUL

Lorenz Holder

Multi-premiatul fotograf Red Bull, Lorenz Holder, ce trăiește în Freising, Germania, este specializat în sporturi de acțiune, peisaje și fotografie arhitecturală.

GALERIE IMAGINI

Vizualizează câteva dintre cele mai reușite fotografii înscrise

Premiul

Iată ce poți câștiga

Câștigă Canon Water Challenge, și kitul format dintr-un EOS R10 și un RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM va fi al tău. În plus, vei fi invitatul nostru într-o excursie la Instanbul, pentru a aprofunda arta fotografică. Acolo vei participa la o sesiune exclusivă de mentorat, susținută chiar de către Lorenz Holder.

Canon Camera
O femeie într-o rochie galbenă pozează pe o alee curbată.

Regulile

Asigură-te că fotografia ta îndeplinește aceste criterii, înainte de a o înscrie

Fotografia trebuie să reflecte tema competiției, respectiv să surprindă apa în orice formă. Prezența altor persoane în fotografie este opțională. Esenția este să împărtășești o poveste ce are legătură cu apa. Fotografia înscrisă trebuie să fie creativă, de impact și să aibă o semnificație în spate. În plus, aceasta nu trebuie să fie puternic editată sau retușată.

Descoperă kitul

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R10

  Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.
 • Obiective RF-S

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Un obiectiv standard APS-C cu zoom pentru seria EOS R perfect pentru situaţiile cotidiene, cum ar fi familie, stil de viaţă, portrete şi vacanţe.
 • Explorează tema folosind:

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R10

  Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.
 • Aparate foto DSLR

  EOS 250D

  Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil1, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS M50 Mark II

  Creaţi conţinut de înaltă calitate pentru publicul dvs. şi adăugaţi propriul fler creativ – indiferent dacă este vorba de fotografii, filme sau transmisii în timp real
 • Aparate foto mirrorless

  EOS M200

  O combinaţie între calitatea DSLR şi comoditatea unui smartphone într-un corp portabil şi inteligent. Fotografia excelentă nu a mai fost niciodată mai uşoară sau mai distractivă.
 • Compact digital

  PowerShot G7 X Mark III

  Un aparat foto conectat care capturează imagini video şi fotografii superbe pe care urmăritorii dumneavoastră de pe reţelele sociale le vor iubi.
 • Imprimă fotografii cu aceste imprimante:

 • pixma g540 fra range page

  Imprimante pentru acasă

  PIXMA G540

  Imprimantă cu şase rezervoare de cerneală reîncărcabile pe bază de coloranţi pentru imprimare de înaltă calitate a fotografiilor, cu posibilitatea de a produce volume mari la costuri extrem de scăzute.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Inspiră-te