Canon EOS C300

EOS C300

Camera cinema profesională revoluţionară, EOS C300, reuneşte tehnologia video Canon consacrată, experienţa acumulată în domeniul obiectivelor şi creativitatea EOS. Obiectivele EF interschimbabile asigură un nivel de libertate fără precedent, pentru redarea fiecărei poveşti.

Beneficii

  • Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD
  • Obiective interschimbabile (montură EF)
  • Focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, pentru o focalizare precisă şi fiabilă*
  • Compactă, modulară, uşoară
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF pe card CF
  • Sensibilitate înaltă şi zgomot redus
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p pentru producţia de filme
  • Telecomanda Wi-Fi
  • Integrare perfectă în fluxul de lucru

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS C300

Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD


Senzorul CMOS Super 35 mm de 8,3 MP, conceput şi produs de Canon special pentru captura video, asigură o procesare RGB pe 3 canale pentru înregistrarea Full HD. Tehnologia senzorilor Canon asigură imagini superbe la înaltă rezoluţie cu sensibilitate înaltă, zgomot redus, efecte de distorsiune la înregistrare diminuate şi consum redus de energie împreună cu numeroasele avantaje tipic oferite de un senzor, precum o adâncime de câmp uimitor de redusă.

Obiective interschimbabile (montură EF)


Montura EF a modelului EOS C300 integrează toată experienţa optică a sistemului de obiective Canon EF interschimbabile într-un instrument dedicat producţiei video, extinzând opţiunile creative printr-o gamă imensă de obiective accesibile şi unice. Cele 3 filtre ND electronice integrate măresc nivelul de flexibilitate a capturii.

Compactă, modulară, uşoară


Camera EOS C300 este ultra-compactă, cu o structură de înregistrare de bază care cântăreşte doar 1.669 g (fără obiectiv). Mânerul lateral detaşabil, mânerul şi componentele multidirecţionale ale panoului de control asigură manevrabilitate maximă, iar corpul robust şi rezistent la umezeală conţine componente din aliaj de magneziu pentru rigiditate şi rezistenţă suplimentare.

50 Mb/s MPEG-2 MXF pe card CF


Înregistraţi fişiere MPEG-2 MXF, pregătite pentru redare, la 50Mb/s (4:2:2) pe două carduri de memorie CF; sunt disponibile şi opţiuni pentru comutare şi înregistrare simultană. Ieşirile standard pentru acest domeniu includ HD-SDI, alături de terminalele Timecode, Genlock şi Synch pentru filmări cu mai multe camere.

Sensibilitate înaltă şi zgomot redus


Modelul EOS C300 are un nivel îmbunătăţit de sensibilitate: se pot înregistra imagini cu zgomot redus până la ISO 80000 în aproape orice condiţii de filmare.

Canon Log Gamma


Posibilităţile extinse de personalizare a imaginilor includ funcţia integrată Canon Log Gamma, care asigură o calitate neutră a imaginilor cu un interval dinamic larg (800%), pentru libertate maximă în etapa de post-producţie. Reglaţi peste 90 de variabile ale imaginilor şi stocaţi-le ca profiluri de imagini personalizate în cameră sau pe cardul SD.

24,00p pentru producţia de filme


Modurile PAL, NTSC şi 24,00p sunt incluse ca moduri standard, oferind viteze ale cadrelor de la 23,98p până la 59,94i. Reglaţi mişcarea lentă şi rapidă în paşi de 1 cps pentru o flexibilitate creativă.

Telecomanda Wi-Fi


Puteţi controla prin metoda wireless setări ale camerei, precum ISO, focalizarea, diafragma şi filtrele ND prin intermediul unui laptop, tabletă sau Smartphone, utilizând o interfaţă simplă pe bază de browser. (Este necesar adaptorul wireless opţional.)

Integrare perfectă în fluxul de lucru


Integrându-se perfect în fluxurile existente de lucru, filmele realizate cu EOS C300 sunt compatibile cu pachetele de software NLE profesionale, utilizate pe scară largă.

Focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, prin actualizarea serviciului


Modelul dvs. EOS C300 poate fi actualizat pentru a include opţiunea de focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, specifică Canon, care oferă o uşurinţă incredibilă la utilizare şi control creativ al focalizării. Este uşoară urmărirea continuă a subiecţilor în centrul cadrului, cu menţinerea acestora în focalizare optimă. O funcţie AF-Lock permite controlul suplimentar. Focalizarea pentru un singur cadru cu precizie şi viteză mărite uşurează fixarea pe subiecţii amplasaţi lateral.


*Necesită o actualizare cu plată a serviciului la un centru de service Canon.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS C300, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.

Vizitaţi Canon Professional Network

CPN.jpeg

Actualizare importantă