Canon EOS C300 Mark II

Un produs revoluţionar pentru filmarea creativă

Durabil, puternic şi uşor de folosit! Aparatul EOS C300 Mark II captează videoclipuri uluitoare 4K/Full HD cu 15 trepte de interval dinamic, transmiterea imaginilor RAW către dispozitive externe şi funcţia Canon Log2, ce vă ajută să vă puneţi în practică viziunea creativă.

0%

  Vă prezentăm Canon EOS C300 Mark II

  Capturaţi şi vedeţi noi niveluri de calitate a imaginii

  capture and see

  Capturaţi imagini superbe la rezoluţie înaltă

  Senzorul îmbunătăţit Canon CMOS Super 35 mm de 8,85 MP, proiectat şi realizat special pentru captura video, oferă imagini superbe de înaltă rezoluţie, cu sensibilitate ridicată, zgomot redus şi detalii excepţionale.

  Full control

  capture and see

  Codec XF-AVC extrem de adaptabil

  Bucuraţi-vă de gama extinsă de opţiuni de filmare creativă de înaltă calitate, oferită de codecul extrem de adaptabil XF-AVC H.264. Filmaţi la o uimitoare rezoluţie 4K şi o rată de biţi de până la 410 Mbps/10 biţi pentru integrare uşoară în fluxurile de lucru 4K existente şi selectaţi cu uşurinţă combinaţia dintre rezoluţie şi tipul de codec care corespunde cel mai bine procesului dvs. de producţie.

  Procesare avansată a imaginilor Full HD

  Procesarea HD cu supraeşantionare este un algoritm avansat de demozaicare pentru procesarea imaginilor, care utilizează eficient posibilităţile extinse oferite de captura imaginilor 4K pentru înregistrarea Full HD. Camera capturează o imagine 4K, canalele RGB sunt divizate în trei semnale 4K separate de 8 megapixeli, iar semnalele RGB 4K sunt apoi multiplexate şi reduse intern la nivelul semnalelor Full HD (1920x1080). Acest lucru îmbunătăţeşte rezoluţia percepută şi permite înregistrarea de imagini Full HD mult mai curate.

  bayer

  Imagini cu interval dinamic larg cu funcţiile Canon Log 3*, Log 2, Log şi Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Curbele Canon Log Gamma

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Setarea Canon Log originală este instalată pe toate camerele din gama Cinema EOS. Aceasta atinge un interval dinamic de până la 12 trepte şi furnizează rezultate excelente cu gradare relativ simplă.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 măreşte intervalul dinamic până la 15 trepte. Această curbă este înalt compatibilă cu fluxurile de lucru bine stabilite ale Cineon, fiind destinată unei flexibilităţi maxime a gradării şi, în special, menţinerii detaliilor din umbră.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 furnizează un interval dinamic extins de până la 14 trepte şi deţine caracteristicile de gradare relativ uşoară ale produsului Canon Log original, în timp ce reţine mai multe detalii din zonele luminoase.

  *Poate fi necesară actualizarea firmware-ului.

  Putere de procesare sporită cu Dual DIGIC DV5

  Folosind procesoarele Canon Dual DIGIC DV5, aparatul EOS C300 Mark II are o putere de procesare semnificativ sporită în comparaţie cu modelul anterior, permiţând înregistrarea filmelor 4K la rată mare de biţi şi acceptând utilizarea Log2 şi a numeroase altor funcţii esenţiale ale camerei.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Capturaţi cu mai multă precizie subiecţii aflaţi în mişcare

  Viteza de citire a senzorului sporită semnificativ produce chiar mai puţine efecte de distorsiune la înregistrare, astfel încât chiar şi subiecţii aflaţi în mişcare îşi vor putea menţine în mai mare măsură forma corectă.

  Extindeţi-vă orizontul

  Vizorul opţional EVF-V70 oferă o calitate excepţională a imaginii, cu o gamă largă de culori de pe ecranul său OLED de 1920x1080 pixeli, determinând ca acesta să fie o opţiune excelentă pentru proiecte 4K importante. Un mod de mărire este important pentru focalizarea critică, iar modelele zebră ajută la expunerea de calibrare.

  Patru butoane ce pot fi atribuite şi un joystick cu meniu instinctiv vă aduc comanda la îndemână, permiţându-vă să vă concentraţi pe scena din faţa dvs.

  eos c700 evf

  Realizare facilă a viziunilor creative

  EOS C300 Mark II

  Înregistrare internă a unor imagini 4K uimitoare

  Puteţi înregistra simultan imagini 4K/UHD uimitoare la maxim 410 Mbps/10 biţi pe cele două carduri interne de memorie CFast 2.0™, beneficiind de standardul VPG130, care garantează o viteză constantă de scriere de cel puţin 130 Mbps*. Fişierele proxy 2K pot fi stocate pe cardul SD, iar înregistrările 4K RAW pot fi trimise pe dispozitive externe pentru un flux de lucru eficient. Utilizaţi puterea abundentă a capturii de imagini 4K pentru înregistrarea Full HD, la un nivel mai înalt de calitate şi cu imagini mult mai clare, graţiei procesării HD cu supraeşantionare.

  * Poate fi necesară actualizarea firmware-ului. Mai mult…

  •Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca CFast 2.0™, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.

  Caracteristici automate: luaţi aparatul şi filmaţi!

  Caracteristicile automate inovatoare ale EOS C300 Mark II vă permit să vă concentraţi asupra acţiunii. Printre acestea se numără Dual Pixel CMOS AF cu o acoperire de 80% pe verticală şi 80% pe orizontală, AF cu detectarea feţei (cu obiective compatibile) şi nivelul automat de alb , toate acestea ajutându-vă să nu rataţi imaginea perfectă. Focalizarea automată a fost îmbunătăţită suplimentar graţie posibilităţii de selectare a vitezei de focalizare automată (cu obiectivele compatibile), iar caracteristicile de focalizare automată cu urmărirea subiectului asigură focalizare mai naturală.

  Filmaţi cu încredere în orice condiţii de lumină

  Filmaţi oriunde şi capturaţi imagini cu zgomot redus în orice situaţie dificilă de filmare, graţie intervalului ISO larg, de până la ISO 102.400, care oferă un nivel înalt de sensibilitate şi performanţe neegalate în condiţii de iluminare redusă. Filtrele ND integrate oferă posibilitatea a 10 trepte suplimentare de control al expunerii (în modul de extindere), în condiţii de iluminare puternică sau atunci când este necesară o deschidere largă a diafragmei.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Sunet de înaltă calitate, superior faţă de CD

  EOS C300 Mark II oferă sunet LPCM 24 biţi/48 kHz, cu un nivel de calitate superior celui al CD-urilor. Intrarea de sunet a aparatului este pe 4 canale şi include un conector pentru microfon, un microfon monoaural intern şi două borne XLR, care permit selectarea şi mixarea mai multor surse de sunet pentru înregistrarea unui sunet ambiental.

  Gamă enormă de obiective interschimbabile, monturi EF şi PL

  Extindeţi-vă opţiunile creative cu cele peste 90 de obiective interschimbabile EF şi EF Cinema oferite de Canon. Compatibilitatea cu funcţia de zoom servo sporeşte chiar mai mult adaptabilitatea în timpul filmării. Montura pentru obiective EF poate fi înlocuită cu tipul EF cu Cinema Lock sau cu montură PL şi invers într-un centru de service aprobat Canon.

  EOS C300 Mark II

  Integrare perfectă în fluxurile de lucru profesionale

  Format nou XF-AVC pentru integrare facilă

  Dezvoltat recent, formatul de fişier XF-AVC 4K se integrează cu uşurinţă în fluxurile de lucru existente, iar înregistrarea simultană a fişierelor 2K sau Full HD Proxy pe cardul SD, în acelaşi format, sporeşte chiar mai mult eficienţa fluxului de postproducţie.

  Game variate de culori disponibile

  EOS C300 Mark II oferă o varietate de game de culori pentru a se adapta fluxului dvs. de lucru şi suportului utilizat pentru rezultatul final, inclusiv gama BT.2020, Canon Cinema şi DCI-P3.

  Galerie video

  EOS C300 Mark II

  În culise

  Fotografierea surferilor urbani din München

  Lăsaţi-vă inspiraţi

  Specificaţii

  4K

  2K

  Full HD1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR gamma

  CFast 2.0

  Supraeşantionare

  Tehnologie de detectare a feţelor

  • Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca CFast 2.0™, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.
  Ce se află în cutie?

  Recomandat pentru dvs.