WFT-E8

Cu TREX, deschideţi poarta unui nou univers al conectivităţii, folosind transmiţătorul wireless WFT-E8. Oferind un transfer rapid în reţele LAN wireless graţie compatibilităţii cu standardul IEEE 802.11ac, opţiuni îmbunătăţite de transfer FTP şi posibilităţi de captură de la distanţă, transmiţătorul WFT-E8 include numeroase funcţii suplimentare care vă vor permite să profitaţi la maximum de capabilităţile modelului TREX.

Beneficii

  • Transfer mai rapid de date graţie standardului IEEE 802.11ac
  • Protocol securizat de transfer de fişiere prin FTP/FTPS
  • Funcţie de server WFT pentru capturi de la distanţă ale imaginilor statice şi filmelor
  • Control de pe smartphone/tabletă pentru capturi de la distanţă prin aplicaţia Canon Camera Connect
  • Asociaţi până la 10 camere pentru capturi de la distanţă, cu o rază de acţiune de până la 100 m

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon WFT-E8

Transfer wireless de fişiere


Utilizând noul standard IEEE 802.11ac (în banda de 5 GHz), modelul WFT-E8 permite transferul de date la viteze înalte, la distanţe de până la 150 m. IEEE 802.11ac permite comunicaţii mai rapide (2,5x la utilizarea în condiţii reale) decât standardul IEEE 802.11n utilizat de modelul WFT-E6, viteza teoretică fiind de cca 1300 Mbps în comparaţie cu viteza de 450 Mbps asigurată de IEEE 802.11n.

Captură de la distanţă cu ajutorul unui computer


Fotografii se pot conecta în siguranţă, de la distanţă, la un server FTP folosind protocolul FTPS (protocol de transfer de fişiere prin SSL/TLS) pentru a captura şi trimite imagini în timp real, reducând astfel timpul acordat clasificării şi încărcării imaginilor pe un server.

Server WFT


Puteţi captura, vedea şi reda de la distanţă imagini sau filme, graţie opţiunii de server WFT oferite de modelul WFT-E8. Opţiunea de server WFT reprezintă o actualizare a modului HTTP, utilizat pe modelele anterioare, şi permite controlul complet al setărilor camerei TREX, inclusiv al focalizării, funcţiei Live View, redării filmelor şi afişării imaginilor RAW, astfel încât veţi putea vedea exact ceea ce vede camera, reglând setările de pe un computer, un smartphone sau tabletă aflată la distanţă.

Aplicaţia Canon Camera Connect


Aplicaţia Canon Camera Connect permite conectarea camerei la un smartphone sau o tabletă pentru capturarea, afişarea, evaluarea, transferul şi partajarea imaginilor atunci când camera este amplasată la distanţă, de exemplu în spatele unei porţi de fotbal sau deasupra unui coş de baschet. Aplicaţia Camera Connect poate, de asemenea, captura şi transfera filme Full HD în format MP4.

Fotografiere cu camere asociate


Folosind transmiţătoare WFT-E8 sau WFT-E7, puteţi asocia unei camere master până la 10 camere slave, pentru fotografiere sincronizată de la distanţe de până la 100 de metri. Utilizând funcţia de sincronizare a orei camerei, diferenţele dintre ceasurile camerelor sunt eliminate pentru determinarea precisă a ordinii de capturare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon WFT-E8, despre funcţiile şi capabilităţile sale.