Canon Developer Programme

Programul Canon pentru dezvoltatori

Cel mai recent site web Canon de asistenţă pentru dezvoltatori este dotat cu resurse utile pentru comunitatea dezvoltatorilor de software, de la soluţii de afaceri la imagistică digitală.

Exploraţi site-ul web Programul Canon pentru dezvoltatori

Asistenţă pentru dezvoltatorii de software

Canon are un istoric de succes în dezvoltarea de software personalizat şi complet integrat pentru o gamă largă de clienţi, de produse şi de soluţii. Comunitatea dezvoltatorilor are acum un loc în care să exploreze o suită de resurse disponibile, astfel încât ideile inovatoare să se transforme în realitate. Programul Canon pentru dezvoltatori reprezintă o modalitate captivantă pentru companiile terţe şi pentru ca dezvoltatorii de aplicaţii sau de programe să lucreze împreună, utilizând tehnologia Canon, ceea ce are drept rezultat soluţii cu valoare adăugată pentru clienţii cu cerinţe provocatoare.

În calitate de dezvoltator înregistrat, le puteţi oferi clienţilor dvs. o gamă foarte largă de funcţii suplimentare individualizate şi de personalizări pentru produse de afaceri şi de tehnologie de la Canon. Integraţi produsele Canon în fluxurile specifice de lucru ale clienţilor, prin accesarea SDK şi API, pentru a oferi soluţii inovatoare şi pentru a creşte ecosistemul Canon.

Image

Avantaje

Asistenţă completă pentru dezvoltatori

Colaboraţi îndeaproape cu Canon pentru a obţine soluţii unice pentru cerinţele clienţilor, folosind portalul Canon pentru dezvoltatori. Resursele includ sprijin şi asistenţă directă, plus întrebări frecvente şi buletine tehnice.

Gamă largă de soluţii

Sunt disponibile pentru descărcare SDK de la Canon, informaţii API şi numeroase alte resurse pentru dezvoltatorii înregistraţi, în vederea înlesnirii unei dezvoltări personalizate şi inovatoare a unei game largi de produse şi de software Canon.

Optimizaţi fluxurile de lucru cu clienţii

Faceţi parte dintr-o comunitate revoluţionară şi jucaţi un rol vital în creşterea ecosistemului Canon pentru clienţii noştri.

Image

Aflaţi mai multe şi înscrieţi-vă în program

AFLAŢI MAI MULTE