PROGRAMUL PENTRU PARTENERI

Lucraţi cu partenerii noştri

Beneficiaţi la maximum de un partener acreditat Canon. Experţi în furnizarea de soluţii personalizate pentru a vă îndeplini şi depăşi necesităţile, străduindu-se în permanenţă să ofere cele mai bune servicii pentru clienţi.
Găsiţi un partener
Lucraţi cu partenerii noştri

PREZENTARE GENERALĂ

De ce să lucraţi cu un partener Canon acreditat?

Partenerii Canon vă vor oferi experienţă locală, îndrumări privind soluţiile şi vă vor furniza cele mai bune soluţii şi servicii Canon din clasa lor pentru a vă satisface toate necesităţile de afaceri.

Relaţii şi încredere

Construirea unei relaţii profesionale puternice cu clienţii este de o importanţă majoră pentru partenerii noştri. Este uşor să îi contactaţi şi să lucraţi cu ei şi înţeleg valoarea unui partener de afaceri care este de încredere şi pe care te poţi baza.

Relaţii şi încredere
ASISTENŢĂ

Împreună cu dvs. pe tot parcursul proiectului

De la etapa de proiectare şi până la livrarea proiectului dumneavoastră, vă puteţi baza pe experienţele partenerilor noştri din reţeaua Canon şi pe cunoştinţele lor pentru a vă susţine şi îndruma pe tot parcursul proiectului.

Experţi locali de pe piaţă

Partenerii noştri sunt experţii dumneavoastră. Aceştia sunt extrem de capabili să se asigure că soluţia pentru cerinţele dvs. este cea mai potrivită, pe baza experienţei şi cunoştinţelor lor din regiune.

Experţi locali de pe piaţă
Distribuitori

Servicii de ultimă generaţie

Toţi partenerii noştri parcurg un curriculum de cursuri de instruire pentru a căpăta competenţele necesare în vederea calificării ca partener Canon. Cunoştinţele lor sunt actualizate frecvent, deoarece învăţarea nu se opreşte niciodată.

EXPLORAŢI MAI DEPARTE

Sunteţi gata să lucraţi cu partenerii noştri?