Sales & Consulting

Vânzări şi consultanţă

Dezvoltăm afacerile clienţilor noştri cu servicii şi soluţii excepţionale

Căutaţi posturi

Ce facem

Sunteţi pasionat(ă) de imagistică? Doriţi să ajutaţi clienţii să dezvolte afaceri excepţionale? La Canon, veţi face parte dintr-o echipă care vinde servicii şi soluţii recunoscute global. Indiferent dacă veţi ocupa o funcţie în managementul conturilor pentru clienţi-persoane juridice direcţi sau indirecţi sau veţi avea un rol de consultant în vânzări, veţi descoperi oportunităţi minunate pentru a avansa în carieră, în timp ce ne ajutaţi clienţii să-şi ducă afacerile la nivelul următor.

We make businesses exceptional

Noi facem companiile excepţionale

Cu produse şi soluţii inovatoare

Vizionaţi clipul video

Faceţi cunoştinţă cu echipa

Descoperiţi poveştile excepţionale din spatele minţilor strălucitoare.

Senior Account Manager - Matthew

Manager de cont principal - Matthew

„Suntem foarte specializaţi în ceea ce facem, dar fiecare dintre noi are un obiectiv comun […] Recompensele includ călătorii uimitoare în locaţii precum Barcelona, Dubai şi, preferatul meu personal, Rio – şi toate acestea desfăşurând o activitate care îmi place.”

Vizionaţi clipul video

Account Manager - Steve

Manager de cont - Steve

„Sunt mândru că pot oferi soluţii care rezolvă diferitele soluţii ale clienţilor noştri, indiferent dacă sunt în domeniul imaginilor, comunicării sau managementului documentelor.”

Vizionaţi clipul video

Lucraţi cu noi

Căutăm oameni pasionaţi, cu abilităţi excelente de relaţionare, cu dorinţa de a avea succes şi cu o minte iscoditoare. Făcând parte din echipa de Vânzări şi consultanţă, veţi colabora cu clienţii pentru a le dezvolta afacerile cu serviciile şi soluţiile noastre inovatoare, iar noi vă vom ajuta să avansaţi la următorul nivel în cariera dvs.

Search our jobs

Căutaţi posturi în Vânzări şi consultanţă

Descoperiţi unde vă potriviţi


Vedeţi rolurile noastre