SUNTEM JUCĂTORI DE ECHIPĂ

Alăturaţi-vă echipei Canon

Suntem jucători de echipă

Avem nevoie de talente excepţionale pentru a obţine rezultate grozave.

Faceţi cunoştinţă cu echipele noastre

La Canon, veţi găsi destule oportunităţi de a partaja, a contribui şi colabora astfel încât să putem face lucruri nemaipomenite împreună.
Marketing şi comunicare

Marketing şi comunicare

Echipele noastre de Marketing şi comunicare dau viaţă serviciilor şi soluţiilor noastre prin marketing către clienţi şi pe diverse canale, comunicări şi management de produs.

Vânzări şi consultanţă

De la managementul conturilor până la consultanţă, echipele noastre de Vânzări şi consultanţă îşi folosesc abilităţile excepţionale de relaţionare, pentru a comercializa servicii şi soluţii recunoscute în întreaga lume.

Vânzări şi consultanţă
Distribuitori

IT şi soluţii pentru afaceri

Echipa de IT şi soluţii de afaceri este dedicată îmbunătăţirii activităţii clienţilor noştri cu soluţii inovatoare pentru fluxul de lucru.

Digital

Sunteţi pasionat de domeniul digital? Echipa noastră de Operaţiuni digitale dezvoltă şi implementează strategii şi expertiză de marketing pentru a crea experienţe online excepţionale.

Noile modalităţi de lucru într-un spaţiu „hibrid”
Funcţii corporative

Funcţii corporative

Funcţiile noastre joacă un rol important în sprijinirea angajaţilor noştri să îşi îndeplinească obiectivele – L&D, HR, Juridic, Guvernanţă, Sustenabilitate şi Financiar.

Sediile noastre

Canon Europe este sediul central strategic pentru EMEA şi vă oferim o serie de oportunităţi excepţionale în toată regiunea.

Sediile noastre

Sunteţi interesat(ă) să lucraţi la Canon?

Vedeţi unde vă potriviţi şi ce vă inspiră pentru următorul pas în carieră.

S-ar putea să vă intereseze şi

Lăsaţi-vă inspirat(ă), continuaţi-vă parcursul la Canon.