PowerShot_G16

Cum să candidaţi


Căutaţi posturi

Aşteptaţi-vă la lucruri excepţionale având o carieră la Canon.

Ştim că depunerea candidaturii pentru un post poate fi un salt către necunoscut, aşadar ne-am simplificat procesul de recrutare, pentru a-l face cât mai unitar cu putinţă. Există doar câţiva paşi cheie între dvs. şi un univers de oportunităţi excepţionale... Acest infografic vă arată cum funcţionează procesul de aplicare.

Search_01

Căutare

Parcurgeţi site-ul nostru pentru a vă găsi rolul ideal.


Căutaţi posturi

icon
Apply_02

Candidatură

Trimiteţi-vă candidatura şi vom confirma primirea în 24 de ore.

Candidaţi acum

icon
Interviews_03

Interviuri

Vă vom informa cu privire la stadiul candidaturii dvs. Dacă sunteţi invitat(ă) la interviu, dorim să parcurgeţi maximum 2 runde de selecţie, care includ în mod normal o prezentare şi, posibil, un test tehnic.

icon
Feedback_04

Feedback

Veţi primi feedback din partea noastră (şi o ofertă verbală, sperăm) în mod normal în 48 de ore de la interviul final.

icon
Offer_05

Ofertă

Veţi primi oferta scrisă, pachetul de întâmpinare şi detalii complete despre rolul dvs. în organizaţie prin e-mail şi/sau prin poştă în 3-5 zile.

icon
Onboarding_06

Prezentarea iniţială a rolului dvs. în organizaţie

Dorim să păstrăm legătura în timp ce aşteptaţi să vă începeţi activitatea. Dacă aveţi orice fel de întrebări, daţi-ne de ştire şi vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că experienţa dvs. este cât mai plăcută. Suntem încântaţi că sunteţi alături de noi.

icon
Sugestii pentru candidatură şi interviuri

Sugestii pentru candidatură şi interviuri

Întrebări frecvente

Î. Ce se întâmplă cu candidatura mea?

R. Trebuie să primiţi o notificare prin e-mail imediat ce primim candidatura dvs. Agenţii noştri de recrutare vă vor contacta în fazele cheie pe parcursul procesului, pentru a planifica interviuri şi pentru a vă informa cu privire la progres. Pentru a afla mai multe, contactaţi agentul nostru de recrutare Canon.

Î. Oferiţi finanţare pentru vize şi transfer?

R. Nu. Încercăm să promovăm resursele din interior oricând este posibil sau să recrutăm local. Vă rugăm să vă asiguraţi că dispuneţi de vizele, permisele sau drepturile corespunzătoare pentru a lucra în ţara pentru care candidaţi, deoarece agenţii noştri de recrutare vor solicita dovezi în acest sens.

Î. Cum rămân la curent în legătură cu viitoarele oportunităţi Canon?

R. Înscrieţi-vă aici şi vă vom informa despre viitoarele oportunităţi Canon din EMEA.

Î. Unde pot găsi posturi Canon internaţionale în afara EMEA

R. Acest site oferă informaţii şi oportunităţii profesionale pentru persoane din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru mai multe informaţii privind carierele, produsele şi serviciile de asistenţă din afara EMEA, vizitaţi site-ul Canon oficial din ţara/regiunea dvs., pe care îl puteţi găsi aici.

Î. Unde pot găsi informaţii despre salarii şi beneficii?

R. Canon oferă politici de recompensare adaptate pieţelor locale din EMEA. Agentul dvs. de recrutare din ţară sau persoanele de contact din departamentul de Resurse umane vă vor putea explica aceste detalii în timpul procesului de aplicare.

fullbleed

Căutaţi posturi

Descoperiţi unde vă potriviţi


Vedeţi rolurile noastre