Business

Administrarea afacerilor şi operaţiuni

Ne aducem oamenii împreună, pentru a oferi succes şi dezvoltare excepţionale

Căutaţi posturi

Ce facem

Experţii noştri în administrarea afacerilor asigură legăturile din cadrul organizaţiei noastre, pentru a oferi standardele înalte în tot ceea ce facem. Indiferent dacă faceţi parte din departamentul de Achiziţii, Lanţul de aprovizionare, Juridic sau Finanţe şi Resurse umane, veţi colabora cu părţi interesate pentru a rezolva probleme, a propune abordări noi pentru a simplifica operaţiunile comerciale şi a crea o infrastructură excelentă, pentru a ne ajuta să atingem un succes excepţional.

EOS_5DS

Punem oamenii în legătură

Pentru a atinge cele mai bune rezultate în tot ceea ce facem

Vizionaţi clipul video

Faceţi cunoştinţă cu echipa

Descoperiţi poveştile excepţionale din spatele minţilor strălucitoare.

Paola

Director de achiziţii - Paola

„Un element care diferenţiază clar Canon este sentimentul de încredere reciprocă, o atmosferă deschisă în care toată lumea este încurajată să-şi prezinte ideile.”

Vizionaţi clipul video

Lucraţi cu noi

Căutăm persoane capabile să soluţioneze probleme, care pot vedea dincolo de provocări şi pot propune abordări noi pentru a ne simplifica activitatea comercială. Făcând parte din echipă, veţi lucra cu părţi interesate pentru a dezvolta o infrastructură excelentă care oferă rezultate, iar noi vom colabora cu dvs. pentru a vă ajuta să vă dezvoltaţi o carieră potrivită pentru dvs.

Search our Marketing & PR jobs

Căutaţi posturi în Administrarea afacerilor şi operaţiuni

Descoperiţi unde vă potriviţi


Vedeţi rolurile noastre