superzoom photography

Aparate foto cu superzoom

Apropiaţi-vă şi mai mult de detalii excelente, oriunde aţi fi, cu un superzoom puternic integrat într-un aparat foto de dimensiuni compacte.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Un aparat foto PowerShot care încape în palmă pentru surprinderea momentelor magice cu familia sau cu natură sălbatică la 100 mm, 400 mm1 sau o distanţă extinsă digital de 800 mm.

 1Distanţele focale menţionate sunt echivalente cu 35 mm.

Descoperiţi mai multe

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Spuneţi-vă povestea în 4K cu un superzoom 40x puternic pentru călătorii

Descoperiţi mai multe

Lifestyle Walker Standing River

Zoom optic puternic într-o carcasă compactă

Înregistraţi momente importante, cu o claritate uimitoare, cu cea mai recentă inovaţie în materie de calitate optică de la Canon. Apropiaţi-vă şi mai mult cu ZoomPlus, care foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a dubla intervalul de zoom al aparatului foto.

powerful optical zoom

Un stabilizator optic de imagine inteligent

Fotografiaţi acţiunea la zoom maxim sau surprindeţi momente cu aparatul foto din mână la lumină slabă folosind IS inteligent. Dynamic IS vă ajută să creaţi filmări excepţional de stabile, chiar şi atunci când filmaţi din mişcare.

full zoom photography
sport photography

Nu pierdeţi niciodată din vedere un subiect în timpul zoomului

Natura sălbatică şi vedetele din sport sunt în permanenţă în mişcare, dar, datorită funcţiei Asistenţă la încadrarea cu zoom, puteţi să urmăriţi constant subiectul. Prin apăsarea unui buton, aparatul foto micşorează scena rapid, astfel încât să puteţi găsi din nou subiectul, şi revine la setarea de zoom iniţială la eliberarea butonului.

Vizionaţi clipul video

Capturaţi viaţa exact aşa cum o vedeţi

Surprindeţi atmosfera cu sistemul HS inovator de la Canon. Un senzor exclusiv de înaltă sensibilitate şi un procesor DIGIC puternic funcţionează împreună pentru a oferi imaginilor o calitate excepţională în toate situaţiile.

beach photography

Partajaţi cu uşurinţă şi fotografiaţi de la distanţă prin Wi-Fi

Partajaţi-vă creaţiile folosind Wi-Fi cu Dynamic NFC, care permite conectarea şi partajarea cu dispozitive inteligente compatibile printr-o singură atingere. Surprindeţi imagini cu natură sălbatică sau selfie-uri frumoase folosind funcţia de fotografiere wireless la distanţă prin aplicaţia Canon Camera Connect.

Descoperiţi aparatele noastre foto compacte Wi-Fi

dynamic nfc
train photography

Experimentaţi comenzile manuale

Dezvoltaţi-vă abilităţile fotografice şi beneficiaţi de un control creativ total utilizând modurile manuale (Av, Tv şi M), care vă permit să vă jucaţi cu timpul de expunere şi diafragma.

Hibrid automat şi Story Highlights

Încadraţi şi fotografiaţi pentru a surprinde imagini sau filme fantastice cu funcţia Hibrid automat, care asigură automat claritate, detaliu şi culoare în fiecare imagine. Folosiţi Story Highlights pentru a crea un rezumat video distractiv al zilei sau al evenimentului.

sx720 hs photography

Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate aparatele foto.