ACTUALIZARE DE FIRMWARE

Cel mai recent firmware pentru PowerShot G7 X Mark III

Aflaţi cum cel mai recent firmware adaugă funcţii noi pentru filmări şi o serie de îmbunătăţiri la crearea de videoclipuri şi vloguri.
DESCĂRCAŢI FIRMWARE-UL

Un nou mod video şi îmbunătăţiri utile

În urma feedbackului util al clienţilor noştri implicaţi care utilizează deja PowerShot G7 X Mark III pentru a-şi înregistra conţinutul video pentru reţelele sociale, un nou mod de înregistrare pentru bloguri video este disponibil acum printr-o actualizare de firmware.


Modul de înregistrare pentru bloguri video este o setare video complet automată pentru a vă înregistra în faţa aparatului foto. Ţineţi G7 X Mark III la lungimea braţului, iar aparatul va răspunde natural şi lin la mişcările dumneavoastră, pentru a vă spune povestea clar şi cu focalizarea potrivită pe dumneavoastră şi mediul înconjurător.


În acest mod, focalizarea automată pe faţă se fixează rapid şi precis pe faţa dumneavoastră, iar atunci când perspectiva se schimbă la un nou subiect din cadru, focalizarea automată se reglează rapid şi reactiv. Ajustările expunerii sunt, de asemenea, rapide, line şi naturale. Vloggerii de călătorie vor găsi acest lucru deosebit de util atunci când vorbesc în faţa aparatului foto, apoi încadrează peisajul din jur. Claritatea şi expunerea feţei şi a împrejurimilor se reglează rapid pentru a păstra claritatea şi culorile vii şi naturale.

Afişaj zebra

O funcţie utilă disponibilă de regulă pe camerele video profesionale, afişajul zebra este o suprapunere grafică care arată variaţiile expunerii. În mod normal, acesta este utilizat pentru a avertiza asupra unei potenţiale supraexpuneri într-o scenă, astfel încât să puteţi efectua reglaje pentru a menţine înregistrări de înaltă calitate.

Marcaj de aspect video

Pentru a vă ajuta la încadrarea videoclipurilor pentru diversele platforme de socializare, activaţi marcajul de aspect video şi veţi vedea o serie de cadre care corespund rapoartelor 16:9, 5:4 sau chiar la 2,39:1.

Indicator de înregistrare îmbunătăţit

Pe lângă un punct roşu şi un indicator de înregistrare, puteţi alege acum un indicator de înregistrare îmbunătăţit atunci când filmaţi cu PowerShot G7 X Mark III. Pe ecran este afişat un cadru roşu foarte vizibil pentru a vă asista în timpul înregistrării. Acest cadru roşu nu apare, bineînţeles, în înregistrarea finală.

Afişaj cu nivelă în modul de urmărire a feţei

Puteţi activa acum pe ecran afişajul cu nivelă electronică în timpul înregistrării cu funcţia de urmărire a feţei activată, pentru a îmbunătăţi informaţiile disponibile în timpul înregistrării.

Această actualizare de firmware este disponibilă acum.

Pe lângă calitatea excepţională a imaginii şi stabilizatorul de imagine puternic disponibile pe PowerShot G7 X Mark III, cu această actualizare de firmware puteţi profita de noile funcţii extraordinare pentru videoclipuri.

NU PUTEAM SĂ CRED CÂT DE MARE ERA DIFERENŢA DE CALITATE ATUNCI CÂND CONFIGURAM APARATUL PENTRU CURSURILE MELE ONLINE

Articole conexe

 • FOTOGRAFIA CULINARĂ

  Reţeta succesului: vă prezentăm Canon EOS M50 Mark II

  Patiserul autodidact şi vedeta de pe reţelele sociale Matt Adlard încearcă EOS M50 Mark II.

 • VLOGGING

  Cum să devii vlogger

  Începeţi şi produceţi vloguri de calitate cu sfaturile noastre pentru vlogging pentru începători.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Imprimaţi imediat un panou de prezentare

  Duceţi-vă proiectele de creaţie la următorul nivel şi descoperiţi cum să realizaţi un panou de prezentare.

 • VLOGGING

  Vlogging creativ cu PowerShot G7 X Mark III

  Vedeta YouTube MikeVisuals dezvăluie modul în care creează vloguri captivante cu aparatul compact Canon PowerShot G7 X Mark III şi îşi împărtăşeşte cele mai importante sfaturi cu privire la vlogging.