Canon IVY REC with subject taking a picture through using the viewfinder
Blank-Rect Image

Canon IVY REC

Aparatul foto pentru activităţi în aer liber, cu sistem de prindere, creat pentru a fi luat oriunde.

 

Luaţi-l oriunde

Mic, uşor, distractiv şi portabil, noul Canon IVY REC este cel mai bun aparat foto accesibil pentru activităţi în aer liber.

Canon IVY REC Front view three colours
 

Faceţi cunoştinţă cu noul dvs. cel mai bun prieten

Canon IVY REC este rezistent la şocuri* şi la apă** şi este simplu de utilizat. Ataşaţi-l la curea sau la geantă şi luaţi-l oriunde. Nu are un ecran care să se spargă. Carabiniera poate fi utilizată şi ca vizor. Acest aparat foto de exterior dispune de o mulţime de funcţii.

Specificaţii

13 megapixeli

Senzor de imagine

60 cps

Full HD

100-3200

ISO

Rezistent la şocuri*

şi rezistent la apă**

EIS

Stabilizare electronică a imaginii

Wi-Fi®

şi Bluetooth®****

f/2,2

Diafragmă

USB 2.0

Micro USB

Vedeţi specificaţiile complete

Spec Icons
 
What’s in the box

Ce se află în cutie

Canon IVY REC este pregătit din momentul în care rotiţi butonul.

Canon IVY REC

Cablu de interfaţă

EWS (Sistemul european de garanţii)

Măsuri de siguranţă

Ghid rapid

Accesorii compatibile

Aplicaţia Canon Mini Cam

Conectaţi Canon IVY REC la dispozitivul mobil prin aplicaţia Canon Mini Cam, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store şi Google Play****. Realizaţi selfie-uri de grup cu funcţia de fotografiere de la distanţă, transferaţi imaginile de pe Canon IVY REC pe dispozitivul dvs. şi trimiteţi-le prietenilor.

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google Play

Canon Mini Cam app
Înscrieţi-vă aici pentru mai multe noutăţi despre Canon IVY REC

*Rezistent la şocuri până la 2 m/6,6 ft. Metodele de testare a rezistenţei la şocuri sunt unice pentru acest produs şi nu oferă garanţii împotriva deteriorării sau defectării produsului.
**Rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de 2 m sau 6,6 ft. Testat numai în ape dulci. Dacă este expus la altă apă decât apa dulce, se recomandă clătirea imediată cu apă dulce.
***Culorile reale pot varia.
****Utilizarea aplicaţiei opţionale Canon Mini Cam necesită conectarea dispozitivului compatibil la Canon IVY REC prin Bluetooth® şi Wi-Fi®. Aplicaţia Canon Mini Cam este disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Se pot aplica taxe de transfer al datelor la descărcarea aplicaţiei gratuite Canon Mini Cam. Compatibilă cu dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS 11 sau versiuni ulterioare şi cu dispozitivele Android cu sistem de operare Android 5.1 sau versiuni ulterioare.
Unele imagini şi efecte sunt simulate.
Wi-Fi® este marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance.
Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

S-ar putea să vă intereseze şi...

Premii

Awards

#FreeYourStory

Fiţi îndrăzneţ. Fiţi expresiv. Fiţi original. Arătaţi-ne viaţa prin obiectivul dumneavoastră. Prin fotografii, imprimate sau filme, dorim să vă vedem perspectiva unică asupra lumii, aşa cum aţi surprins-o.

Aflaţi mai multe

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III