point and shoot photography

Aparate foto de tip "point and shoot" (încadrează şi fotografiază)

Canon are cel mai bun aparat foto pentru încadrare şi fotografiere, elegant, subţire şi suficient de mic pentru a încăpea în buzunar sau în geantă.

Aparate foto compacte elegante care impresionează

Etalaţi-vă stilul cu ajutorul aparatului foto compact IXUS. Cu un design subţire şi stilat, gama de compacte IXUS vă oferă un aparat potrivit stilului dvs. şi funcţii potrivite modului dvs. de viaţă.

stylish photography


Zoom optic de înaltă calitate cu IS inteligent

Surprindeţi subiecţii îndepărtaţi la detalii impresionate folosind zoomul optic. Sistemul adaptabil IS inteligent asigură fotografii clare şi filme stabile.

Partajare uşoară şi fotografiere prin wireless de la distanţă prin Wi-Fi

Wi-Fi cu Dynamic NFC permite conectarea şi partajarea cu dispozitive inteligente compatibile sau încărcarea pe reţelele sociale direct de pe aparatul foto. Folosiţi aplicaţia Canon Camera Connect de pe smartphone pentru a controla de la distanţă aparatul foto.

Aparate foto compacte Wi-Fi

sharing photography

Fotografiaţi şi creaţi cu uşurinţă maximă

Modul automat inteligent alege automat setarea perfectă pentru dvs., indiferent de scenă. Exploraţi-vă creativitatea cu moduri de captură artistice şi distractive.

miniature effect

Efect miniatură

Funcţia Creative Shot (Înregistrare creativă)

Nu sunt necesare eforturi pentru a fi original cu funcţia Creative Shot, care realizează automat cinci imagini suplimentare ale fotografiei, în moduri artistice şi surprinzătoare.

mill photography

Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate aparatele foto.