SOLUŢII

NAVIGATORUL PENTRU SETĂRILE DE SECURITATE

Creaţi un ecosistem de imprimare şi scanare securizat cu Navigatorul pentru setările de securitate, soluţia gratuită şi uşor de utilizat de la Canon. Obţineţi setările de securitate recomandate pentru mediul dumneavoastră individual şi susţineţi-vă sistemele de apărare IT.
Security Settings Navigator_3

PREZENTARE GENERALĂ

O soluţie de securitate integrată în dispozitivul dumneavoastră Canon

Navigatorul pentru setările de securitate utilizează tehnologia încorporată în dispozitivul dumneavoastră Canon, combinată cu propriile dumneavoastră informaţii, pentru a aplica fără probleme setările de securitate corespunzătoare pentru mediul dumneavoastră.

Navigatorul pentru setările de securitate vă ajută să vă protejaţi afacerea

Dispozitivele de imprimare conectate la o reţea prezintă un risc de securitate. Dispozitivele Canon sunt echipate cu cele mai recente caracteristici şi funcţionalităţi de securitate pentru a contribui la atenuarea acestor riscuri.

Prin utilizarea acestora ca măsuri de securitate cibernetică şi aplicarea lor cu Navigatorul pentru setările de securitate, vă puteţi proteja dispozitivele, datele şi afacerea.

Avantajele Navigatorului pentru setările de securitate

Descoperiţi modul în care Navigatorul pentru setările de securitate vă poate proteja datele critice şi infrastructura de imprimare.

 • Nu sunt necesare cunoştinţe în materie de securitate

  Nu trebuie să fii expert în securitate. Răspundeţi la câteva întrebări simple şi Navigatorul pentru setările de securitate va sugera configuraţia potrivită pentru mediul dumneavoastră specific.

 • Configurare simplă şi rapidă

  Peste 100 de setări de securitate pot fi aplicate dintr-o dată, făcând întreaga operaţie simplă şi rapidă.

 • Gestionare simplă

  Puteţi urmări setările aplicate şi puteţi modifica sau restabili cu uşurinţă orice setări individuale, după cum este necesar.

 • Utilizare gratuită

  Navigatorul pentru setările de securitate este oferit gratuit, astfel încât toţi clienţii noştri să poată beneficia de un mediu sigur de imprimare şi scanare.

Recommended Security Settings_EM

Preluaţi controlul asupra setărilor de securitate ale dispozitivului dumneavoastră

În birourile moderne există o nevoie tot mai mare de tehnologii de imprimare şi scanare integrate complet în reţea, care trebuie securizate corespunzător.

Pentru a face acest lucru, trebuie implementate mai multe setări de securitate a dispozitivelor, ceea ce necesită timp şi poate necesita, de asemenea, cunoştinţe aprofundate privind securitatea IT.

Cu Navigatorul pentru setările de securitate Canon nu există complicaţii şi nu este nevoie de expertiză IT, deoarece toate setările recomandate pot fi aplicate la o apăsare de buton.

Protejaţi-vă dispozitivul

Protejaţi-vă dispozitivele împotriva ameninţărilor externe şi interne. Configuraţi autentificarea prin doi factori şi restricţiile de acces la funcţiile dispozitivului atât pentru măsurile de securitate la nivel de dispozitiv, cât şi pentru cele bazate pe cloud.

Protejaţi-vă datele şi documentele

Preveniţi eventualele scurgeri de informaţii. Confidenţialitatea datelor în reţeaua dumneavoastră poate fi asigurată de IPsec, filtrarea porturilor şi compatibilitatea cu TLS 1.3 şi WPA3.

Security Settings Navigator_19.jpg

Protejaţi-vă reţeaua

Protejaţi-vă reţeaua de atacurile de tip malware.

Verificarea sistemului la pornire care acceptă Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) cu recuperare automată, compatibilitate cu SIEM şi McAfee Embedded Control pentru analizarea dispozitivului în timp real în vederea detectării şi prevenirii atacurilor externe.

Menţineţi conformitatea şi protejaţi reputaţia

Respectaţi reglementările privind datele pentru a evita amenzile şi prejudiciile aduse reputaţiei companiei dumneavoastră. Creşteţi şi mai mult securitatea cu Navigatorul de securitate uşor de utilizat sau permiteţi experţilor Canon să creeze o soluţie personalizată pentru mediul dumneavoastră unic de afaceri.

Security Settings Navigator_20.jpg
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Instrucţiuni

Navigatorul pentru setările de securitate

După ce răspundeţi la maximum patru întrebări, Navigatorul pentru setările de securitate vă va oferi setările de securitate recomandate şi paşii pentru configurarea lor. Vizionaţi videoclipul instructiv pentru a afla mai multe.

Descărcaţi conţinutul

Consultaţi broşura noastră de o pagină care explică avantajele Navigatorului pentru setările de securitate şi aflaţi cum să aplicaţi setările de securitate cu acest instrument.

Manualul online

Accesaţi site-ul cu manuale online Canon, utilizând linkul de mai jos. Puteţi găsi Navigatorul pentru setările de securitate în secţiunea „Informaţii de securitate” de pe pagina cu manualul dispozitivului dumneavoastră.

Security Settings Navigator_QR code

Produse şi soluţii conexe

Descoperiţi alte produse, servicii şi soluţii software care vă pot ajuta organizaţia să devină mai productivă.

 • SOLUŢIE

  Consolidaţi-vă securitatea locului de muncă hibrid

  Obţineţi asistenţă şi soluţii pentru a vă păstra datele în siguranţă şi conforme, indiferent unde lucrează oamenii dumneavoastră.

 • GHID

  Siguranţa biroului

  Descoperiţi noi modalităţi de protecţie a datelor.

 • SERVICII

  Servicii de eliminare a produselor şi a datelor

  Încheiaţi cu dreptul. Când dispozitivele şi soluţiile dumneavoastră ajung la sfârşitul duratei de viaţă şi aveţi nevoie să le eliminaţi rapid şi într-un mod sigur, permiteţi-ne să ne ocupăm noi şi să rezolvăm problema.

Exploraţi mai departe

Citiţi mai multe despre modul în care Canon vă poate ajuta să vă consolidaţi securitatea la birou.

AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

Doriţi să aflaţi mai multe despre Navigatorul pentru setările
de securitate sau orice altă soluţie de la Canon?